Subotički „huligani“ na protestu „SVI KAO JEDAN“ u Beogradu, dok naprednjaci brane Gradsku kuću u kojoj sami caruju

U Subotici se našao autobuski prevoznik koji je imao hrabrosti  i građanima omogućio da zajedno sa organizatorima protesta  # Svi Kao 1 – Subotica, krenu put Beograda. Organizatori putovanja morali su  dan ranije da dostave spisak putnika policijskom inspektoru .  Policijski inspektor pratio  je autobus do Novog Sada, koliko je nama poznato, što ne znači da nas nije pratio neprimećen i do Beograda. Slobodni građani Subotice bili su zgroženi činjenicom da je policija prema njima primenila mere propisane za huligane i rizične navijačke grupe, kada putuju na sportske događaje visokog rizika? Huligani , navijači koje policija ima  u svojim dosijeima evidencijama i građani koji mirno izražavaju svoj stav su tretirani na isti način.

Ko je sebi dao za pravo da ponižava građane Subotice zato što  izražavaju svoje neslaganje sa politikom aktuelnog režima?

Neki drugi građani Subotice su nedavno putovali u organizaciji SNS- u daleko većem broju autobusa u Novi Sad, autobusima uzurpiranim od Javnih prevoznika „Subotica trans“ i „Bečejprevoz“. Precizno – angažovao je 22 autobusa, s tim da nije poznato da li su i oni bili pod prismotrom policijskih inspektora, niti da li su spiskovi putnika predati u policiju. Možda ovi građani Subotice nisu tretirani kao huligani zato što podržavaju vlast a ne opoziciju? Ili je trebalo da glume Novosađane oduševljene likom i delom svog velikog vođe?

Dveri Subotice insistiraju da se  Policijska uprava ponaša u skladu sa važećim zakonima i ne progoni neistomišljenike velikog vođe, jer su svi građani jednaki pred zakonom, pa i oni koji drugačije misle od naprednjačkih uzurpatora. To nam svima garantuje Ustav Republike Srbije.

Policija se mora odupreti političkom pritisku SNS-a,jer ponašanje njihovih čelnika   u mnogim slučajevima je za lekarsko posmatranje, kao u slučaju dežurstva, odnosno čuvanja Gradske kuće u Subotici.  Naprednjački odbornici čuvali zgradu, vođeni ličnom paranojom ili po naredbi iz Beograda.

Ako Policijska Uprava u Subotici ima saznanja da građani koji idu na proteste opozicije  u svojim redovima imaju sumnjiva lica neka to i javno objave ali neka  po istim aršinima objave da je SNS na miting u Novom Sadu vodio problematične osobe, osobe koje su pod obavezom moranja zbog pretnji gubitkom posla išle na taj miting prinuđene da putuju kako bi se ispunile naprednjačke kvote za obaveznu podršku svom vođi.

Dveri  Subotice nemaju problem s tim što mnogi sugrađani iz straha za posao i lična primanja pristaju da budu vozani i hranjeni sendvičima, ali i te kako imamo problem s tim da to finansiraju građani Subotice i mi nećemo nikada odustati od borbe da se Grad Subotica vrati u ruke dobronamernih i poštenih građana.KOMENTARI

 1. suboticanin kaže:

  Suboticki SNS je pukao za miting u Novom.Sadu,nije doticni don Montenegro uspeo da sakupi kvotu od 1000 sendvicara.

 2. Hrvoje Macanović kaže:

  Dveri su subotički tupoglavci, a ne huligani …
  Bolje stanite pred ogledalo (ako želite da vidite magarca) jer je očigledno da nemate elementarno znanje o bezbednosnim aspektima velikih skupova? A i kako biste imali kad vas je šačica jada 😀 😀
  S obzirom da ste teške dileje objasniću vam da je prevoznik dužan da za svaku organizovanu grupu ima spisak svih ljudi koje prevozi. To isto pravilo je važilo za sve koji su nedavno išli na miting u NS ili će za koji dan putovati na skup u BGD. Takođe to važi i za sve one koji preko agencije putuju npr. na letovanje, ekskurzije itd. Dakle, za sva putovanja na koja se ide ORGANIZOVANO!!!!

 3. džoni kaže:

  A ko su Subotičani na slici ? Ovih 7-oro što drže baner?

 4. ffilozoff kaže:

  Bas csudno-Umrla baba Jula,,skoro na isti dan kad je ubila Curuviju,a i Vozd umro na isti dan,kad je ubio ffilozoffa Djindjica…sad su ostali babini pioniri,vojnik(tetkin miljenik) i tv tajkun(za vreme zene sa cvetom u kosi se obogatio)??? ONAJ od gore vidi sve…..

 5. laki kaže:

  Zbog ovakvog terora nad građanima i uvođenja tihog policijskog časa padaće glave uskoro!!!

 6. Istina... kaže:

  @ffilozoff @laki

  Pretpostavljam da vi sebe smatrate ljudima. Žalosno.

 7. Srbislav kaže:

  Onaj desno je majstor Misa iz komsiluka.

 8. Mic po mic... kaže:

  Svi su demonstranti u službi SNS-a…

 9. laki kaže:

  @Istina…

  METAFORA, jarane… Svi iz SNS-a i vi, njihovi botovi, sve shvatate bukvalno i to pokušavate prikazati kao nasilje. Al’ šta ćeš, niste puno boravili u školskim klupama, pa niste čuli za stilsko izražavanje.

 10. ffilozoff kaže:

  Istina…da li Vi znate ko je Edgar Alan Po?

 11. Pajo kaže:

  Svi kao 1 ili 1 od 5 miliona? Dogovorite se! Kako sad da idem na te setnje kad neznam ko je organizator!

 12. Insajder kaže:

  @dzoni
  dodji petkom u 6 na protest pa nas upoznaj

OSTAVITE KOMENTAR