Summer3p festival, 7.500 posetilaca

Festival elektronske muzike "Samertrip", koji je završen sinoć, u toku četiri festivalska dana posetilo je oko 7.500 ljudi, što ga po oceni organizatora svrstava među najposećenije do sada.

 

"Više od 2.500 ljudi je prisustvovalo samo u subotu nastupu poznatog nemačkog DJ-a Alexandera Kowalskog, koji će se mesecima prepričavati… Upečatljiv je takođe bio i polusatni nastup subotičkog violiniste Bobbyja Shepherda koji je zajedno sa DJ-evima – Chrono & Ascaloon, svirao uživo i podigao festivalsku zabavu na jedan viši nivo" – navedeno je u saopštenju organizatora.

 

Summer-3p-2014-Termalni-bazen-Palic-6

U okviru muzičkog programa na Moon Stage-u između ostalih nastupili su i pioniri domaće elektronske scene Nois distrakšn, guru mađarske elektro scene DJ Budai i jedna od ključnih figura makedonske elektronske scene – Goran Kan, ali i najkvalitetnija imena domaće scene.

"Dnevni festivalski program takođe je bio najposećeniji do sada, posebno smo ponosni na radionice i sportske aktivnosti koje su bile namenjene deci, kao što je na primer ekološka radionica. U okviru dnevnog programa veliku pažnju je skrenuo nastup trupe španskih uličnih akrobata", navedeno je u saopštenju organizatora 12. Samertrip – NVO ASSC.

Summer-3p-2014-Termalni-bazen-Palic-12

TanjugKOMENTARI

 1. Pametnjaković kaže:

  Ako je ovaj festival elektronske muzike "Summer3p" privukao toliku pažnju, ne treba dozvoliti da se ni slučajno zbog nekih razloga vremenom ugasi.

  Maksimalno treba uložiti trud u organizaciju i reklamu da iduće godine bude još boljih imena na muzičkoj sceni i još više posetilaca.

  Sve su to pare za grad i nezaboravan događaj za omladinu.

  2.500 posetilaca za jedno veče nije mala stvar.

 2. crackdanijel@live.com kaže:

  bravo za sve , jedino da doam   , cebna  ulaznice  je  visoka , mnogo  njih  mogao  da   da   plati ulaznicu od   400 din  na dan , i   pivo   je  uzas, ni ne znam   tacnu  cenu ali  je oko  200 -220  0.50 l .  od toga   pola  pena  a  ostalo pivo ,a  ukus   gadan da  se  useres . sutra  dan svako  od nas  je imao  proliv , izvinte  sto sam  bio iskren  nadam  se  da  sledec  godine  bice      jos   bolje , subota  je  bio  vrh , bravo

 3. No komment kaže:

  Pivo je stvarno bio strašan, a konobarica ljuta kada sam tražio da mi da pivo a ne penu…..mislim alo….

 4. vokille kaže:

  Tuborg pivo je poput laksativa. Ali dobro, sreća pa nisu prodavali Apatinsko. 😀 
  Ali sve u svemu, napravili su super žurku, violinista je bila prva liga, očekujemo još bolje sledeće godine. 

OSTAVITE KOMENTAR