Summer3p festival u gradu

Povodom deset  godina održavanja festivala elektronske muzike “Summer3p”, tokom novembra biće predstavljen deo lokalne muzičke podrške festivalu i retrospektivna multimedijalna izložba.

 

Summer3p festival party

 

Summer3p festival party održaće se u subotu 17. novembra u klubu The Code, „jedinom klubu u gradu, koji neguje elektronski zvuk“ kako navode organizatori. Tu će se predstaviti deo subotičke podrške Summer3p festivalu, koju čine: DFNDR (Speed Progress, Atonal), Ascaloon (Progressive Passion, iFACE), Needle (The Code Crew), Bugsy (Sominimal).

Oni su deo jedne ideje, koja živi već 10 godina. Summer3p festival je do sada posetilo oko 80.000 ljudi, na manifestaciji u Londonu „European Festival Awards 2009“ ušao je medju prvih 10 (od 20.000) u kategoriji „Best Festival Photo“, a 2012. „The Guardian Festival Guide“ uvrstio je Summer3p među najslikovitie evropske festivale. Ekipa Summer3p festivala nastoji da kroz četiri festivalska dana prezentuje različite pravce i stilove u elektronskoj muzici, tako će biti i na celovečernjoj zabavi u klubu The Code.

 

Retrospektivna multimedijalna izložba Summer3 festivala

 

U okviru ove proslave otvoriće se i Retrospektivna multimedijalna izložba Summer3 festivala u subotu 24. novembra u Omladinskom klubu Skladište u 21h. Tu će festival predstaviti priču iz arhive o dnevnom programu festivala, kreativnim radionicama koje svoj fokus imaju na sportu i temama iz ekologije a obuhvataju uzrast od 7 do 77 godina i angažovanim kampanjama koje imaju osvrt na probleme sa kojima se suočavamo kao društvo u zaštiti životne sredine i uspostavljanje nenasilne komunikacije kod mladih.

 

Izložba će biti upotpunjena projekcijom festivalskih fotografija i svih montiranih video materijala.
Fondacija „Danilo Kiš“ je dugogodišnji koproducent Summer3p festivala, što kao rezultat ima činjenicu da je Summer3p festival iz godine u godinu sve kvalitetniji i sadržajniji.

 KOMENTARI

  1. ss kaže:

    Super 😀

OSTAVITE KOMENTAR