Summer3p uskoro na Paliću

Ovogodišnji, deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 19. do 22. jula na jedinstvenoj party lokaciji – Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću.

 

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedflux  (Engleska), Kassey Voorn (Grčka), Gorje Hewek (Rusija), Mladen Tomić (BiH, RS), kao i više atraktivnih domaćih i regionalnih DJ-eva.

 

 

I ove godine skrećemo pažnju na tri važne kampanje: Stop nasilju!, Očistimo jezero Palić i Sačuvajmo prirodu. Tokom festivala održaće se više radionica: Ekološka, Likovna, Sportska… Zainteresovani će imati priliku da, uz asistenciju koordinatora radionica i druženje sa ostalim polaznicima, usvoje ili usavrše umetničke tehnike i dobro se zabave, kao i da rezultate svog rada predstave u okviru izložbi krajem festivala.

 

Kompleti ulaznica za sva 4 dana se mogu kupiti putem mreže Eventim (i sajta www.eventim.rs) po ceni od 990 dinara.

 

 KOMENTARI

  1. severac kaže:

    Koliko su dobili para iz budzeta Vojvodine?

  2. shtrokavi kaže:

    Ma koga briga za novac iz budzeta Vojvodine, jedan od najpoznatijih festivala u Subotici.Da dobijaju milione ne bi se bunio jer je festival vredan. Svakako ih ima malo ove vrste. Jedva cekam, po meni, najbolju zurku godine!  😎

OSTAVITE KOMENTAR