Sutra humanitarna žurka za Sandru

U Džentlmens klubu sa početkom u 23 čas sutra će biti održana humanitarna žurka za pomoć Sandri Svorcan (23), kojoj je neophodna transplantacija srca.

sandra6

Goste će zabavljati zvezde granda: Nebojša Vojvodić, Milan Topalović-Topalko, Bojana Šarović, Jelena Gerbec i Milan Mitrović.

 

Ulaz je 200 dinara, a sav prihod sa žurke namenjen je za Sandrino lečenje. Sandri je neophodna hitna transplantacija srca, a da bi dospela na listu čekanja AKH klinike u Beču, nedostaje 85.000 evra.

 

Rođena je sa srčanom manom, operisana je u Beogradu 1994, kasnije joj je ugrađen pejsmejker, a zatim je rađena zamena tog uređaja umesto koga sada ima defibrilator.

 

Svorcanovi kažu tek kada sakupe 120.000 evra i novac bude uplaćen na bolnički račun, moći će da se nadaju pozivu iz Beča.KOMENTARI

  1. mara kaže:

    Kada bi svaki Suboticanin ostavio pola evra za ovu devojku ona bi mogla na operaciju!

  2. Petar.SU kaže:

    Ma u ovoj drzavi covek moze samo da se ubije, nista drugo. Ni pravde ni zakona, a sve lopov do lopova. Za svakakve gluposti se ima, a za bitne stvari, za zdravstvo, drzava nikad nema para. Pogledajmo samo nasu Suboticku bolnicu, ustvari ponovo cu da cutim jer cu da se iznerviram.

OSTAVITE KOMENTAR