Sutra protest: “Stop GMO u Vojvodini”

Zeleni Srbije će u sutra  na Gradskom trgu kod “Sunčanog sata” da održe miran protest i sakupljati potpise za  akciju “Stop GMO u Vojvodini”.

 

Akcija će se održati od 11 do  13 časova u centru grada sa ciljem da se sakupe potpisi kojim se zabranjuje uvoz, korišćenje i stavljanje u promet Genetski modifikovanih organizama na teritoriji AP Vojvodine.

 

Akcija se realizuje u svim gradovima Vojvodine, a u slučaju kiše protest se odlaže, piše u saopštenju Zeleni Srbije.

 

 KOMENTARI

 1. Nikola96 kaže:

  KONAČNO!

 2. Muki kaže:

  +1

  da bar neko ukazuje na takve probleme. 

 3. stormwatch kaže:

  Po meni je ovo siroka besmislica jer je hrana po supermarketima i marketima u Srbiji toliko loseg kvaliteta da nema tog GMO koji moze dodatno da je unisti, naprotiv.

 4. zorandjala kaže:

  mislim da se ovo dogadja zbog zarade ministara jedan digne lovu kaze moze drugi digne lovu kaze nemoz i tako u nedogled ne proizvodimo stocnu hrani sa gmo uvozimo meso sagmo pa ko je tu lud meni sve to lici na onu hleba i igara a narod skrece misli sa onog sto je vaznije, ko zna da nam kaze sta je istina i dali se tome moze verovati.ako ga neplatimo na drumu platicemo na cupriji. a ovaj sto poziva na protest neka zalozi sebe i imovinu da je istina na njegovoj strani, a i onaj drugi dotada mi cemo protestvovati zbog malih plata i penzija i visokih cena svega.

OSTAVITE KOMENTAR