Sutra sednica lokalnog parlamenta

Sutra zaseda lokalni parlament. Pred odbornicima će se naći tačka koja se odnosi na Rešenje o nastavku izgradnje Narodnog pozorišta. U novoj koncepciji prostora u objektu, odnos prostora namenjenog kulturno-umentničkim, pratećim i uslužno-komercijalnim delatnostima je ekonomski i funkcionalno izbalansiran, rekao je član Komisije za projekat rekonstrukcije Narodnog pozorišta.

vecnica

 

Projektant je u obavezi da izmenama i dopunama projektno-tehničke dokumentacije predvidi predračunsku vrednost radova za radove koji predstoje  u visini od 10 miliona evra. Vlada Republike Srbije je do sada finansirala izvođenje radova u vrednosti 228 miliona dinara, a AP Vojvodina 257 miliona dinara.

 

Na dnevnom redu će se naći  i donošenje Odluke o domošenju Plana detaljne regulacije za sanaciju i rekultivaciju gradske deponije i izgradnju  postrojenja za upravljanje otpadom u funkciji regionalnog sistema upravljanja otpadom, kao i izmena  i dopuna Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata. 15. sednica Skupštine grada počinje u 9 časova, a ima 14 tačaka.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR