Svečana sednica povodom Dana grada

Obeležavanje Dana grada Subotice počelo je u četvrtak, a trajaće do 2. septembra. I ove godine pripremljen je bogat i raznovrstan kulturni, umetnički, sportski i zabavni program namenjen svim generacijama.

Na danas održanoj svečanoj sednici Skupštine grada gradonačelnik Subotice Bogda Laban osvrnuo se na dinamiku razvojnih projekata koji su u toku ili koje tek treba da se ostvare na teritoriji Subotice.

I ove godine dodeljena su priznanja Pro Urbe i to direktoru subotičkog Doma za učenike Robertu Đivanoviću, doktoru Jožefu Njeršu profesoru Više tehničke škole u Subotici kao i defektologu Danijeli Andrašić.

Zvanje Počasni građanin, dodeljeno je posthumno književniku Danilu Kišu, a priznanje je preuzela direktorica subotičke “Fondacije Danilo Kiš”.

 

RTVKOMENTARI

 1. disaster artist kaže:

  Pratio sam deo sinoćnog koncerta Nate Bekvalac. Nisam poznavalac njenog rada ali sam se sada upoznao sa njenim glasovnim mogućnostima. Moram reći da me je iz nekog razloga bilo sramota jer nikad do sad nisam prisustvovao ovako lošem pevanju. Možda na nekoj osnovnoškolskoj priredbi.
  Ako dobro razumem, ona je nešto kao polu-striptizeta, polu starleta pa ajd onda i da peva gladalištu neke pesme. Verovatno na estradi ima puno takvih pa je sad izbor pao na nju. Nadam se da će sledeće godine biti neko ko ume da peva.

 2. Zpera kaže:

  @disaster artist
  Nata je najmanje poznata po glasovnim sposobnostima i sluhu, a mnogo vise po tome sto za honorar uz “pevanje” ide i all inclusive paket za onoga ko plati nastup.

 3. Punisher kaže:

  Ne znam ko je izabrao kravatu ali ne ide uz ovo odelo. Nek mu neko objasni kada se otkopcava sako a kada se zakopcava. Nije komplikovano.
  Sledeci put stavite logo grada, lepse ce biti.

 4. David A kaže:

  Gledam slike sa svečane sednice i ne mogu da verujem da je ova Milogorska secikesa … istakao u prvi plan?Ha ha ha pitam se da li i jedna opština to radi,a ima mnogo više razloga.To samo govori o karakteru koji je identičan svežini kiselog kupusa u maju mesecu,tj gnjecav i budjav.Jadna li je ovo država i i mi sa njom.Vucica će ovakvi prvi napustiti,a već su otvorili vrata u “drugoj zgradi” i stavili nogu.

 5. zolika kaže:

  velika novcana sredstva su ulozena za promociju ovog Milovog montenegrina

 6. Reziser kaže:

  Da sam kojim slucajem filmski reziser i da reziram kakav film cija se radnja odigrava u nekakvoj robijasnici, tacno znam koga bih iz Subotice uzeo za statistu zbog njegove idealne fizionomije i onoga sto iz te fizionomije zraci, ili mu cak i poverio neku manju ulogu gde ne mora da pamti mnogo teksta.

 7. Vuković J kaže:

  Vidimo da na Monteniger nema bronzanu kotorsku boju?Mora biti da je odmarao u “Sopotu”.Biće nešto od njega,vidimo bespogovorno sluša.Samo je problem što se drugima obećao i na mnoga alternativna vrata je pokucao jer iz takvog miljea dolazi.Prosto receno igra na dva koloseka,a takvi završe na slepom,jer ofiraju nalogodavce.

OSTAVITE KOMENTAR