Svečanost za učenike Muzičke škole

Predsednica Skupštine grada je inicirala susret muzičke škole “Kiraly König ” iz Segedina i Muzičke škole – Subotica, a povod je  svečana dodela diploma sa Republičkog takmičenja muzičkih škola Srbije, na kojem su Subotičani osvojili treće mesto. Svečanost je upriličena u Velikoj većnici Gradske kuće, gde su se mladi umetnici predstavili prisutnima.

Saradnja između Muzičke škole iz Subotice i Segedina ima za cilj da poboljša kvalitet nastave, kroz razmenu iskustava.Potpisani sporazum o saradnji, će omogućiti pomenutim obrazovnim ustanovama sa konkurišu sa nekim projektom na prekogranični IPA konkurs čije se raspisivanje očekuje 2014. ili početkom 2015.godine.

 Dodeli priznanja prisustvovali su učenici, učitelji i roditelji.  Predsednica Skupštine grada je rekla da je želela da se zahvali svim učenicima koji su osvojili neko od prva tri mesta na Republičkom takmičenja, kao i školi koja je po ukupnom broju bodova osvojila treće mesto. Svečanosti u Velikoj većnici Gradske kuće prisutvovali su i predstavnici segedinske Muzičke škole. KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR