Telenor internet park u Subotici

Pristup internetu uz neograničeno surfovanje, proveravanje elektronske pošte i komunikaciju s prijateljima na društvenim mrežama omogućen je građanima, gostima i turistima u 17 Telenor internet parkova u Nišu, Preševu, Kragujevcu, Subotici, Kikindi, Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Beogradu.

telenor_internet_park_prolece_na_toplicinom_vencu.jpg
„Telenor je otvorio internet parkove širom Srbije sa željom da internet učini lako dostupan što većem broju građana. Dok uživaju u omiljenim parkovima, oni istovremeno ostaju povezani sa svojim prijateljima i imaju pristup informacijama do kojih im je stalo“, kaže Milica Begenišić, upraviteljica Telenor fondacije.

Internet park u Subotici omogućen je na Trgu republike, kod plave fontane.

Posetioci tih parkova svoje telefone, tablete, računare i druge pametne uređaje mogu da povežu na otvorenu Wi-Fi bežičnu mrežu (SSID: Telenor internet park), posredstvom Telenor Pametne mreže koja omogućava brz i siguran prenos podataka preko interneta.

Telenor internet parkovi unapređuju i lokalni turizam jer omogućavaju turistima da na jednostavan način dobiju informacije o turističkoj ponudi grada u kojem se nalaze, kao i cele Srbije. Kombinacija zelenila i prirode s neograničenim internetom predstavlja savršeni spoj čoveka, prirode i tehnologije i omogućava gradovima Srbije da idu u korak sa svetskim metropolama.KOMENTARI

  1. STeve kaže:

    Jos i da znaju da naprave da radi…

  2. gojko kaže:

    Ovaj klupi dajem nedelju dana zivota a sumnjam da ce i internet park biti dugovecniji!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 66 = 76

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: