Teška nesreća – povređene četiri osobe

U saobraćajnoj nesreći kod Starog Žednika četiri osobe su zadobile lakše i teže povrede, među kojima je i jedno dete.

Nesreća se dogodila oko 10.30 časova na ulazu u Stari Žednik, kada je „pežo 307“, subotičkih registarskih oznaka, u kome su se nalazile dve ženske osobe i dete, prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa „opel vektrom“, koja se kretala iz suprotnog pravca, a vozio ju je muškarac. Prema nezvaničnim podacima, putnici u vozilu subotičkih registarskih oznaka su zadobili lakše telesne povrede i nakon ukazane lekarske pomoći su puštene kući, dok vozač iz “opel vekter” je zadobio teške telesne povrede. Svi povređeni su odmah preveženi na Urgentno odeljenje subotičke Opšte bolnice. Prema rečima očevidaca na putu su se zaustavila dva kamiona.

 

– Odmah zatim je naišao pežo kojim je upravljala žena i prešla je na drugu stranu u želji da izbegne kamion i došlo je do direktnog sudara. Prizor je bio stravičan – kaže jedan od očevidaca.

U saopštenju subotičke policije se navodi:” na ulazu u Stari Žednik došlo je nesreće kada je vozač putničkog automobila marke ”pežo” D.P. (1984) iz Subotice i dva putnika iz vozila, od kojih je jedno maloletno dete, lakše su povređeni, dok je vozač S.S. (1975) iz Čoke, koji je upravljao putničkim automobilom marke ”opel” zadobio teške telesne povrede. Nezgoda se dogodila oko 10 časova i 20 minuta, a uviđaj su izvršili pripadnici odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Subotici”- zaključuje se u saopštenju policije.

 

U opštoj bolnici u Subotici su nam rekli da je S.S. zbog zadobijen povreda prevežen u Novi Sad na dalje lečenje. Dve žene i maloletni dečak od dve godine zadobili su lakše telesne povrede i nakon ukazane lekarske pomoći pušteni su kući.

 

 KOMENTARI

  1. Anonimni kaže:

    Kokoška, gas i obilazi, zabole nju za ostale učesnike u saobraćaju.

     

  2. Anonimni kaže:

    ” Prema rečima očevidaca na putu su se zaustavila dva kamiona.”… verovatno su oba kamiona  bila propisno obeležena trouglom pa je žena mogla na vreme da vidi da stoje,…idioti …bitno da je žena kriva a kamiondžije stale da odu na wc u sred njiva 😳 …

OSTAVITE KOMENTAR