“Think” vodi dalje

Dobro je prošlo po Mirnu u prvom kolu finala Prvog glasa Srbije. Hrabar izbor veoma zahtevne pesme nije naišao na odobrenje žirija, ali je naišao na odobrenje publike.

Prošlonedeljno oduševljene žirija i publike je pomalo razmazilo iste što je potvrdio i Mare, pa su ocene ovoga puta bile “dobronamerne sugestije” na pre svega izbor pesme. Aleksandra Radović je imala zamerku baš na to rekavši da se ni ona sama ne bi upuštala u pesmu “Think” (Aretha Franklin), dodavši da su intonacija i skokovi bili perfektni ali da je nedostajalo energije pri izvođenju. Što bi reka Vlado “energetski neubedljivo”.

 

Svakako su u glasovne sposobnosti Mirne upoznati svi a najviše žiri, pa je publika koja je poslala SMS sa rednim brojem 8, odlučila da Mirna ide dalje.

 

Kako “Think” zvuči u originalu

 

 KOMENTARI

 1. Bubamara kaže:

  Sugestije nisu  bile dobronamerne….

 2. Perix kaže:

  Meni je Mirna bila energičnija od Arethe u ovom snimku… 

 3. mmm kaže:

  Najbolje u Prvom glasu Srbije je hostesa 🙂 

 4. Stanko kaže:

  Očigledna je bila namera žirija da je ruši jer jedino u njoj prepoznaje realnog takmaca onome koga žiri protežira…Da je kojim slučajem Mirna odabrala Šabana, verovatno bi joj zamerili što nije dovoljno garava ???
  Žiri je dokazao da je sramota za svoju profesiju…
   

 5. Ljubinka kaže:

  Bilo je odlično i ubedljivo! Ja je nisam gledala, već samo slušala i bila sam oduševljena. Kakve ima veze da li je cupkala ili nije, štos je u tome da te neko ubedi u svoju izvedbi u kad ga samo slušaš, obzirom da ja mislim da je muzika za slušanje, pre svega, a ne za gledanje. Kako su u svoju energiju ubeđivali pevači dok nije bilo televizije, pitam se? zato sada u Mađarskoj postoji neki šou, gde žiri samo sluša, a ne gleda izvođače!

   

 6. molim? kaže:

  Znate li ko je pevao onaj seljački prepev “Pink” (umesto “Think”) pre par godina, kao reklamu za Pink TV? Tri puta pogađajte. Aleksandra, kraljica si licemerja. Još se ona javlja, hahaha.

OSTAVITE KOMENTAR