Tomislav Sivić selektor Mlade reprezentacije Srbije

Subotičanin Tomislav Sivić (49) imemovan je danas za selektora fudbalske Mlade selekcije Srbije (igrači do 21 godine). Sivić je bivši trener kulskog Hajduka, Voždovca, Smedereva, Spartaka i nekoliko mađarskih klubova.
Ovo je odlučeno na Odboru za hitna pitanja FSS, a na predlog potpredsednika FSS zaduženog za rad „A“ i Mlade reprezentacije Sava Miloševića. Sivić je izabran većinom glasova (jedan uzdržan, nije saopšteno ko je to bio).

Tomislav Sivic trener fudbal Hajduk Kula utakmica prvenstva Srbije protiv Crvena zvezda na stadionu CZ 31.03.2012. godine Foto: Marko Metlas
„Reč je o stručnjaku koji je u prošlosti radio u FS Srbije, poznaje način funkcionisanja i same kandidate za novu generaciju Mlade reprezentacije (rođeni posle 1. januara 1994. godine). Uz to, Sivić poseduje ogromnu energiju i motiv, a u smeru stvaranja nove ekipe i željenih vrhunskih rezultata. Sa njim će biti potpisan ugovor do završetka aktuelnog ciklusa. Naredno Prvenstvo Evrope mladih selekcija, igrača uzrasta do 21 godine, biće održano 2017. godine u Poljskoj“, piše u saopštenju FSS.

 
Odlazeći selektor omladinske reprezentacije Srbije, koja je na Novom Zelandu osvojila titulu prvaka sveta, Veljko Paunović prihvatio je ponudu FSS da postane koordinator između A i mlade reprezentacije.

 

mondoKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

83 + = 89

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: