Tony Cetinski u Subotici napravio spektakl godine

Mnogi su mislili da je nemoguće napuniti kapacitete subotičke Hale sportova. Mnoge zvezde iz Srbije i okruženja su ovde gostovale, ali je u poslednje vreme retko kome pošlo za rukom da u većem broju privuče obožavaoce iz Subotice. Tony Cetinski, popularan pevač snažnog vokala iz Hrvatske, je u tome uspeo.

Početak koncerta je morao biti odložan za 20 minuta jer su kapije hale bile preuske da za kratko vreme prime sve zainteresovane.

Tony Cetinski hala sportova Subotica (1)

Za ovaj koncert se bez preterivanja može reći da je jedan od najboljih, najenergičnijih i da subotička publika u skorije vreme ne pamti veći muzički spekatkl. Gotovo tri sata su se ređali največi hitovi popularnog pevača propraćeni, njemu svojstvenim, komičnim tačkama i romantičnim gestovima.

Jedina zamerka se može prebaciti organizatoru koji se nestručno poveo prema svim lokalnim medijima. Nije bilo bezbeđen prostor za praćenje i snimanje događaja, iako je to prethodno obećano. U svakom slučaju, to nije bio dovoljan razlog da ne zabeležimo barem delić odlične atmosfere.

Tony Cetinski hala sportova Subotica (12)

Koncert će posebno pamtiti jedan subotički par kojem je Tony kumovao javnoj veridbi na bini pred prepunom halom.

U jednom trenutku je njegov energičan nastup kulminirao penjanjem na konstrukciju rasvete bine, odakle je nastavio da peva i pozdravlja obožavaoce. Svaku pesmu i gest je publika gromoglasno pozdravljala, što mu se može pripisati kao ogroman uspeh s obzirom da se subotičanima uglavnom pripisuje da su na koncertima probirljivi, pasivni i mirni.

Tony Cetinski hala sportova Subotica (34)

Sinoćnje izvođenje italijanske operske arije Casuro, kraj ovog kratkog video klipa govori više od reči:

Tony Cetinski hala sportova Subotica (14)

Tony Cetinski hala sportova Subotica (29)

Pogledajte ostale fotografije u dve galerije:

Tony Cetinski u Subotici

Tony Cetinski u Subotici – 2. deoKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR