Tradicionalni DUDI CO Crni petak koji ispunjava očekivanja prvi put i u novom Mini centru!

Kao pokretači tradicije Crnog petka u Subotici i okolini, i oni koji u Suboticu u vreme prazničnih dana doprinose romantičnoj filmskoj atmosferi božićnih kupovina, lampiona, kuvanog vina i prazničnog raspoloženja i ove godine ističu najvažnije u svom poslovanju – da opravdaju poverenje svojih kupaca i ulepšaju praznično raspoloženje svih sugrađana!

“Crni petak je jedna od najznačajnih akcija u godini. To je akcija koja je usmerena na to da ponudi najviše proizvoda po najnižoj mogućoj ceni i na njoj se radi nedeljama ne bi li zaista ispunila očekivanja naših kupaca. To znači da su sniženja zaista prava, a ne kreirana kao što to, nažalost, još uvek mnogi rade,  bez prethodnih podizanja cene, bez skrivenih troškova, uz fer odnos prema  kupcima. Ove godine, uspeli smo kreiramo ponudu koja je bolja nego ikada, ali ono što ovu godinu za nas posebno čini značajnom jeste što ćemo na dan Crnog petka otvoriti sugrađanima vrata našeg novog Mini centra tehnike na Segedinskom putu, koji će biti trenutno najveći centar tehnike u regionu.

Iako je zvanično otvaranje Mini centra planirano za ovu zimu uz tradicionalni Dudi Co događaj puštanja lampiona koji Subotičani već dobro znaju, odgovornost prema našim kupcima i njihovim očekivanjima vezano za Dudi Co Crni petak, učinila je da donesemo odluku da vrata našeg novog Mini centra kupcima otvorimo baš na dan Crnog petka kako bismo imali dovoljno prostora da realizujemo ovu veliku akciju i postignemo da uslužimo sve naše kupce kojima ovo i jeste naša najznačajnija akcija. To naravno, ne znači da ćemo uskratiti tradiciju na koju su naši kupci navikli, kada ćemo napraviti i zvanično otvaranje Mini centra Dudi Co!

Sam objekat površine oko 2500 kvadrata, pored prodavnice tehnike, sadržaće i nove sadržaje koje će Dudi Co ponuditi Subotičanima, kao što su dva restorana, igraona za decu sa “Laser Maze” sobom sa laserima, menjačnicom, prelepom baštom na krovu sa bioskopom, binom za koncerte i predstave, vidikovcem sa teleskopima za posmatranje zvezda i drugim sadržajima koje ćemo u narednih godinu dana postepeno, prateći godišnja doba uvoditi i oplemenjivati. Otvaranjem Mini centra Dudi Co ulazi u jednu novu epohu svog poslovanja, sa željom da u Subotici ponudi nove sadržaje, jedinstvene i inspirišuće savremenom čoveku.

Oko 1000 kvadrata prostora predviđeno je za tehničku robu i opremu za kuhinju. Naša prodavnica tehnike u okviru centra će početi da radi na dan Crnog petka, a našim kupcima ćemo ponuditi preko 30 brendova na ogromnim sniženjima koja se odnose na više stotina artikala koje ćemo taj dan imati u prodaji. Prethodnih godina sniženja pojedinačnih artikala su bila i do 75%, a ove godine smo se potrudili da prevaziđemo sebe, te i ovoga puta ovaj dan kupovine i haosa da pretvorimo u pravi praznik kupovine koji će naše kupce učiniti zadovoljnim, ispuniti njihova očekivanja i ulepšati im praznike! Uzbuđeni smo i spremni da i ove godine damo maksimum da zadovoljimo naše kupce!”

Ako Crni petak igde izgleda kao u američkim filmovima, onda je to u Dudi Co prodavnicama tehnike. Ogromni redovi za kasom, manjak mesta za parking, i gužva bi na prvi pogled obeshrabrili svakog kupca, ali poverenje koje je kompanija Dudi Co gradi već pune dvadeset tri godine i koje je stekla među kupcima kao rezultat pouzdanosti, dobrih cena i profesionalne usluge, stavlja ovu kompaniju u sam vrh svoje branše.KOMENTARI

 1. Design lover kaže:

  Čista desetka za novu radnju! Najlepši poslovni objekat u gradu (mislim na spoljni izgled). Sviđa mi se crno-žuta kombinacija A i novi dizajn slova. Ne bih da sad zvučim kao bot, ne znam ko je zaslužan pa mu ovim putem upućujem čestitke.

 2. Sasa kaže:

  Objekat izgleda odlicno! Veliki napredak u odnosu na ono sto je tamo bilo pre.

 3. ludilo kaže:

  Objekat je stvarno lep. Jos kada znamo da ce gore biti restoran. Lepa prica, svaka cast

 4. Atlas kaže:

  Prelep objekat, a crni petak prava stvar za nas potrošače.

 5. stormwatch kaže:

  Neko od dizajnera jako voli Swiss i COOP supermarkete…logo i arhitektura pomenutih su skoro 100% verno preneseni….kad sam ugledao ovo ne citajuci headline, mislio sam da je COOP otvorio prvi supermarket u Subotici….kad ono Dudi….zasto black friday mora da se tako zove? Sto nije green friday ili orange friday…..ili tako shtogod…

 6. ludilo kaže:

  @ stormwatch
  Crni petak mozda zato sto je za vlasnike prodavnica to stvarno crni dan jer moraju da prodaju robu sa popustom:-)

 7. stormwatch kaže:

  @ludilo

  Da li stvarno verujes da na taj dan prodavci imaju bilo kakav stvaran gubitak u svojim redovima? Iskreno se nadam da si bio samo sarkastichan….verujem da je u tome stvar 😀

OSTAVITE KOMENTAR