Trojica pritvorenih imaju alibi za zločin?

Alen Kurina (25), Stefan Vilotijević (21) i Branislav Jovin (28), kojima je pre dva dana određen pritvor zbog sumnje da su počinili teško ubistvo subotičkog preduzetnika Mirka Milićevića (42), na saslušanju pred tužiocem negirali su krivicu, tvrdeći da imaju i alibi, saznaje Kurir.

hronika-pistolj-ubistvo-policija-uvidjaj-masakr-2_660x330

Viši sud u Subotici odredio im je pritvor nakon saslušanja, dok su ostalih devetoro uhapšenih, zbog sumnje da imaju saznanja o ovom zločinu, pušteni da se brane sa slobode uz meru zabrane napuštanja boravišta.

Oni su, međutim, kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju tvrdili da nemaju nikakve veze sa ubistvom Milićevića, kao i da su u vreme izvršenja zločina bili na drugim lokacijama, a ne u Ulici Bože Sarčevića, gde je izrešetan Milićević. Njihov alibi, kako su navodno tvrdili, mogu da potvrde brojni svedoci, ali i snimci sigurnosnih kamera iz nekoliko lokala u kojima su kobne noći boravili.

Kako Kurir saznaje, policija je navodno otkrila da je uhapšeni Kurina, koji je označen kao vođa kriminalne grupe koja se bavi dilovanjem droge i oružja, bio u sukobu sa ubijenim Milićevićem, što je predstavljeno i kao motiv zločina.

 

KurirKOMENTARI

 1. Miki.. kaže:

  25 godina… Bavi se dilovanjem droge i oružja?! I seta slobodan?!
  Ko stoji iza njega kad je na slobodi?!
  Ko ga štiti?!

 2. Megille kaže:

  A i Milicevic je bio neka faca. Naime motor je uvek vozio bez zaštitne kacige ,mada su kazne velike. Drugi takav luksuz ne mogu sebi priuštiti ,izuzev onih kojima se pogleda kroz prste , Hello ?

 3. X-MEN kaže:

  MA DA , PRIZNAĆE DA SU ONI BILI NA MESTU ZLOČINA I DA SU POVEZANI SA TIME , HAHAHAH !!

 4. ismet kaže:

  u pravu si kako to da ga milicija nikad nije kaznila a nije imao kacigu??
  price za malu decu i za tunjave suboticane alibi

 5. Dingospa kaže:

  Bili su kod mene momci to veče…

 6. easy58 kaže:

  EVIDENTIRANA krimos grupa protiv koje nije preduzimano nista ????? ko je tu lud al policija neradi poso ili…..???? posle oruzanog sukoba izasao iz bolnice na sopstvenu odgovornost ???? nije uhapsen ????? i policiju treba pohapsiti sto neradi svoj posao a pijane bicikliste kaznjava i gladne beskucnike od kontejnera rasteruje i neda im spavati ni u parku !!!!!

 7. suboticanka kaže:

  Tos to se Milicevic vozio bez kacige ti je dovoljno za podrzavanje onoga sto mu se desilo?I ja vozim bez kacige i pojasa,znas zasto?Jer time ne ugrozavam nicije zivote!,kocnice su ispravne,prilagodjene brzine se pridrzavam,ne pijem,ne drogiram se i ne koristim mob.tel.dok vozim!Javno se pise kako su navedeni dielri droge,zna se a oni su na slobodi?Alal vam vera,slavim svaki dan od kako sam napustila tu korumpiranu banana drzavu i nas grad!!!

 8. ROSA kaže:

  Kurina, je označen kao vođa kriminalne grupe koja se bavi dilovanjem droge i oružja!!!!!!!
  Policija zna da diluje drogu i oružje i dozvoljava da i dalje to radi! Ali zato neće oprostiti devojci koja vozi bicikl u papučama

 9. kukuriku kaže:

  korumpirana suboticka policija. Interesanto je da svi u Subotici znaju ko je Kurina i taj klan a kao policija nije znala. Hahahhahahah
  I onda neka mi neko kaze da policija nije korumpirana!!!!!!!!!!!

 10. Mister No kaže:

  Ovaj obračun u podzemlju kao da je inspirisan nekim američkim gangsterskim filmom.

 11. Mister No kaže:

  Smena generacija u podzemlju. Starijima je vreme za penziju pa ih mlađi izbacuju iz posla.

OSTAVITE KOMENTAR