TV prenos utakmice Spartak – Crvena Zvezda

Za one koji su odlučili da derbi prvog kola Jelen superlige propuste i ostanu kući, evo dobre vesti. Televizija Arena Sport 1, u nedelju od 17, 30h, prenosiće direktno utakmicu sa Gradskog stadiona u Subotici.

 

 

Ove sezone, kao i predhodne dve, televizija Arena Sport ce prenositi utakmice elitnog fudbalskog ranga Srbije – Jelen SuperLige. Arena Sport ce emitovati najatraktivnije mečeve domaćeg prvenstva, iz svakog kola po jedan meč.

 

 

Vidak Bratić u odličnom raspoloženju dočekuje predstojeći susret sa Crvenom zvezdom. Veruje u kvalitet svog tima i nada se čak i pobedi protiv favorizovanog rivala.

 

“Zvezdu smo prošle sezone namučili, srećno su nas pobedili, ali sada predosećam drugačiji epilog. Imamo čvrstu ekipu, pravu mušku, bićemo agresivni i uz malo sreće mislim da možemo i do pobede. Ako želimo u vrh tabele, onda moramo da pobeđujemo i bolje od sebe“, konstatuje Bratić.
KOMENTARI

 1. Grafičar kaže:

  Zadnji put sam bio na Špartaku kada se dobro držao protiv Crvene zvezde sve je ličilo na dogovor da će biti nerešeno. Tada je dosuđen penal i Beograđani su poneli bodove. Interesantno je da su utakmicu prenosili R.Marković koji je odmah komentarisao da je bio penal, dok je Sepeši rekao da nije bio penal. Sećam se još JEŽEVIĆ MIHALJA koji je odigrao utakmicu svog života. A publika fenomenalna.

 2. Stefan CZ kaže:

  Jel ima na nekom drugom kanalu prenos?

 3. djomla kaže:

  Mislim da nema. Samo Arena

 4. nnd kaže:

  jel ima neko link za gledanje utakmice???/

OSTAVITE KOMENTAR