U apotekama u vlasništvu „Apoteka Subotice“ sve slabija ponuda

U poslednjih nekoliko sedmica građani su primetili i sugerisali da je u nekim apotekama u vlasništvu „Apoteka Subotice“ slabija ponuda medikamenata, a kako saznaje Yu eco, u pitanju je proces koji je neophodan da se obavi – da se razduže zalihe, da se isprazni prostor za novog zakupca da isti može da privede nameni svojim potrebama, a nakon čega odmah sledi „punjenje“ zaliha i redovan režim rada u skladu sa organizacijom novog zakupca, Galen pharma.

Apoteka ispod Gradske kuće privremeno će raditi od 7,30 do 22 časa

„Apoteka Subotica“ je saopštila da je zbog procesa preuzimanja u zakup njihovih objekata od strane novog zakupca „Galen pharma“, od 1. februara došlo do privremene reorganizacije rada Ogranka 1, objekta u prizemlju Gradske kuće, u smislu da će isti svakodnevno, uključujući vikende, raditi od 7,30 do 22 časa.

Kako navode iz „Apoteke Subotica“ privremeno radno vreme će trajati do ulaska novog zakupca u objekat i preuzimanja poslovanja.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Mare kaže:

  Klasična otimačina

 2. Pharmacia kaže:

  Mogu da zamislim neku lose vodjeni restoran ili kakav cumez da propadne jer su mu izostali gosti zbog loseg i aljkavog posovanja. Apoteku ne mogu da zamislim da propada. Krcmu ako nam se ne dopada mozemo zaobicu u sirokom luku. Apoteku ne. Apoteke, lekari i pogrebna preduzeca imaju uvek solidnu konjukturu i njima su musterije sigurne i nikad sve i da hoce, ne mogu im pobeci.

 3. Slobodan Milunović kaže:

  Zato Tavankut nema apoteku od 26.10.2020.godine, jednom rečju bruka i sramota

 4. Mara kaže:

  Zaista je dosta loša snadbevenost. U Šandoru neki dan klasične terapije za srčanog bolesnika nije bilo. A rafovi poluprazni. Žalosno. A sama Gradska apoteka je imala svoje dobre proizvode. Kreme,losione….šta će biti sa time?

 5. S kaže:

  Ovako su po oprobanom receptu već davno uništili apoteke u Novom Sadu.

OSTAVITE KOMENTAR