U Donjem Tavankutu pronađeno telo muškarca u poodmakloj fazi raspadanja

Kako saznaje portal Slobodna Subotica, u Donjem Tavankutu su u petak pronađeni posmrtni ostaci muškarca u pododmakloj fazi raspadanja. Veruje se da je u pitanju Radoslav Bilinović (1935) kog komšije nisu videle duže vreme.

Policijska uprava u Subotici danas je redakciji Slobodne Subotice potvrdila ovu informaciju, uz napomenu da je slučaj sada u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva i da se čekaju rezultati obdukcije. Prema rečima Tatjane Vetro, portparolke subotičke policije, telo je pronađeno unutar kuće u kojoj je Bilinović živeo. Kuća je, kako je Vetro navela, bila zaključana iznutra.

Bilinovićeva kuća, tačnije stan u kućama u nizu, nalazi se u 26. novoj ulici, a čitav slučaj prijavio je komšija koji je, kako meštani tvrde, video da su vrata iznutra uvezana lancem i zaključana katrancem. Meštani Donjeg Tavankuta kažu da je policija došla u petak oko 13 časova i da su joj prilikom otvaranja vrata asistirali pripadnici Sektora za vantredne situacije.

Komšije tvrde da Bilinovića nisu videle veoma dugo. Neki tvrde da nije viđen čak dve godine. Pričalo se u međuvremenu da je smešten u starački dom.

Jedan od meštana Donjeg Tavankuta, koji je želeo da ostane neimenovan, pita se ko je sve vreme podizao Bilinovićevu penziju i kako niko nije primetio da dospelu poštu niko ne podiže.

Bilinović je živeo sam, a njegov stan nalazi se na oko dvesta metara od stana iz kog je nedavno nestao Safet Mujanović za kojim se, kako nezvanično saznajemo, još traga.KOMENTARI

  1. Joso kaže:

    Komšija komšiji više nije najveći rod a i policije je malo 8i ono što ima može se videti u kafani jedino patroliraju oni stari, ovvvo novi kžu radu tu a niko pjma nema. kako je policija kafa se nezna sa narodom. zna se par nji stari obdašnji ostalo niko ne pozma, pozna..

  2. Pere kontraš kaže:

    Joso legendo
    Kako si ovo sad kazo dobro se nisam onesvistio

OSTAVITE KOMENTAR