U januaru 138 krivičnih dela krađa

U poslednje vreme učestale su krađu i razbojništva u gradu. Više naselja Peščara, Kelebija ne spadaju u najugroženija, jer su u poslednje vreme sve učestalije krađe u centru grada. Tokom januara prema podacima subotičke policije dogodilo se 138 krivičnih dela krađe.

 

Od strane N.N. lica izvršena su 44 krivična dela koja se odnose na krađe i provale putnička i motorna vozila, 36 teških krađa od kojih je rasvetljeno 19 krivičnih dela, a registrovano je 8 krivičnih dela krađe, od kojih je rasvetljeno 1.

 

U slučaju krađa i provala stambenih objekata izvršeno je 82 krivična dela, od kojih 55 spadaju u krivično delo teške krađe i rasvetljeno je 14, a od 17 krivičnih dela krađe rasvetljeno je 10.

 

U kategoriji krađa i provala u prodavnicama i trafikama izvršena su 22 krivična dela, od koji je 5 rasvetljeno, a u pojedinim slučajevima počinioci su uhvaćeni na licu mesta. Najteža krivična dela su razbojništva i njih je bilo šest, od kojih je rasvetljeno pet. U policiji objašnjavanju da intezivno tragaju za počiniocima krivičnih dela koja još nisu rasvetljena.KOMENTARI

  1. Limun kaže:

    Ne bojim se ja toliko da ih neće policija naći,ja se bojim sudija koji će ih pustiti na slobodu…

OSTAVITE KOMENTAR