U Kanu održan prijem Festivala evropskog filma Palić

U okviru ovogodišnjeg Kanskog filmskog festivala (15-26. maj), jedan od najznačajnijih festivala u našem regionu  – Festival evropskog filma Palić, priredio je 20. maja na samoj rivijeri veoma posećen koktel pod nazivom Love Palić.

 

Na prijemu u Kanu, koji su zajednički organizovali Festival evropskog filma Palić i Filmski centar Srbije u paviljonu Jugoistočne Evrope, okupilo se oko 300 zvanica, između ostalih i predstavnici svih filmskih centara iz Evrope.

 

Prijem koji svake godine na Kanskom filmskom festivalu organizuje Festival evropskog filma Palić omiljeno je mesto okupljanja mnogih evropskih i domaćih filmadžija koji se uvek dobro zabavljaju, ali i uspostavljaju nove kontakte koji često rezultiraju zanimljivim projektima.

 

Podsećamo da je jedan od selektora Festivala evropskog filma Palić – Petar Mitrić, izabran za člana žirija programa Petnaest dana režisera festivala u Kanu.

 

Ovogodišnji, jubilarni 20. Festival evropskog filma Palić održaće se od 13. do 19. jula 2013. godine na više lokacija kraj jezera Palić i u Subotici.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR