U Subotici više od 2200 registrovanih aktivnih slučajeva

Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu, sa mogućom tendencijom stabilizacije na visokim nivoima u narednom periodu.

Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 10.893, potom sledi Pančevo sa više od 3700, Zrenjanin i Subotica sa više od 2200, potom Kikinda i Bačka Palanka sa više od 1200 registrovanih aktivnih slučajeva, a blizu 1000 su Sremska Mitrovica i Vrbas.

Prema Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Subotica, tokom prethodnog dana u Severnobačkom okrugu registrovano je 148 novih slučajeva infekcije virusom SARS-CoV-2. Najveći broj slučajeva regitrovan je u Subotici , njih 127, sledi Bačka Topola sa 15 i Mali Iđoš sa 6 novootkrivenih.KOMENTARI

 1. Toranj kaže:

  Ima li ovome kraja, poludećemo od ovih cifri. Željni smo lepih vesti, putovanja, druženja. Deca ne idu u školu, mi ne radimo ili radimo od kuće.Prsnućemo.

 2. Caru carevo kaže:

  Da citiram nekoga : “pa šta? ” ili “i šta ćemo sad?”

 3. dosta mi je svega kaže:

  Uskoro će nam servirati informacije sledeće sadržine “I poslednji stanovnik se konačno zarazio od korone, i Krizni štab je zasedao danas, do duše u okrnjenom sastavu (jer njih polovina je već preminula), i konstatovao da je sve uredu.Mole se preživeli građani da obevezno plate zaostale rate poreza i doprinosa, jer svi pokazatelji govore da smo prvi u Evropi po stopi rasta.

 4. Anci kaže:

  dosta mi je svega

 5. Red i rad kaže:

  Na zalost ja ih dosta poznajem koji su se razboleli u zadnjih 10 dana

 6. Slobodan kaže:

  Odjednom svi zaboravili na kancer i ostale prave bolesti.. Sami smo krivi sto dozvoljavamo ovo.

 7. Konobar kaže:

  Platu nam smanjili na 60 posto gazde rade sta hoce. Od radnika uzimaju kao da smo mi krivi za skraceno radno vreme. Nikakav potpis nista i ne pitaju radnika jel se slaze stim. Ko moze zivet od 16 hiljada da platis stan rezije sta jesti.

 8. Saki kaže:

  Tek krece ludilo.

 9. Mirjana kaže:

  Ovo je zaista previse,svi cemo poludeti od razno raznih negativnih obavestenja

 10. matori kaže:

  Biž’te ljudi na salaš.Sami pečite kruv i odranjivajte kokoške.Ne puštajte nikog u avliju.

 11. (ba)laban kaže:

  Bezimeni, tebi proliv nije ravan.

 12. Aca kaže:

  Ja cekam rusku vakcinu,i to je to

 13. János Subotica kaže:

  Pa sada nek mi neko kaže : dosada svugde j..but sa virusom Covin 19 a sada tu spominje cifru od preko 2 hiljade zaraženih u Vojvodini sa SARA-CoV-2. Pa sada o kojem virusu je tu reč.Ja verujem da ima nešto ali su zaboravili na druge bolesti sa sličnim simptomima kao prehlada,gripa,sezonski virusi itd…Dobiješ temperaturu ili neke tegobe odma si zaražen a nisi ni pregledan redovno.

 14. Mira kaže:

  Nemam reci narkosi. I alkosi su. Neverne time. Oni oni sire. A. Mi straxujemo sramota

 15. Medicinar kaže:

  @ Mira ,Slažem se. Toliko ima zaraženih sa sidom ,pa onda bolesni narkomani ,venerične bolesti iz istospolnih brakova.Ove masovne bolesti nema šanse da zdrastveni sustav Srbije pokrije ,pa sad radi zataškavanja ‘jašu’ na Covidu i SARS-u…

 16. jakuzzi kaže:

  Ova citava situacija najbolje se resava usranom motkom.

 17. Marica kaže:

  Znate šta, nedaj bože ovo nikom, a lako je govoriti dok vas ne ščepa.

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 3 =