U svađi majka ubila sina

Subotička policija lišila je slobode D.T.K. (1946) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

 

Osumnjičena se tereti da je juče oko 12,00 časova, u porodičnoj kući, nakon kraće svađe zadala nekoliko udaraca oštrim predmetom, u predelu glave, svom sinu S.T.K., od kojih je on preminuo u Opštoj bolnici u Subotici.

 

Nakon policijskog zadržavanja, D.T.K. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti privedena istražnom sudiji Višeg suda u Subotici.KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Ne mogu a da ne primetim da zena ima 67 godina?

 2. mica ubica kaže:

  Cemu opet ti prokleti inicijali?? Koliko vidim zena je UVELIKO punoletna ,a i tereti se za ubistvo…Ime i prezime molim… 

 3. UBR kaže:

  Ne treba potcenjivati ili precenjivati ljude po godinama. Kao sto se vidi iz prilozenog cak i sa 67 godina mozete zadati fatalni udarac. Strasnije je meni da se u „stubu drustva“ porodici toliko poremetili odnosi da u zadnje vreme vesti o ubistvima upravo cesto dolaze iz te porodicne sredine. Porodica bi trebala biti mirno ostrvo u ovoj modernoj dzungli sto nas okruzuje. Ne bismo je trbali zrtvovati zarad noca ni zarad ambicija… Jer nist od toga nije vredno kao porodica.

 4. Nera kaže:

  Dragi školski, počivaj u miru… 🙁

 5. Budimo realni kaže:

  Strašno, da li je do toga trebalo da dođe? Dokle niko neće reagovati dok alkoholičari, narkomani i duševno poremećeni maltretiraju porodicu i okolinu? Treba neko da ubije ili bude ubijen pa da to bude vest? Jadna žena, mogu misliti koliko je propatila pored monstruma kada joj je toliko prekipilo! Nekada su takvi (nasilni alkosi itd.) bili stavljani iza brave a sada se čeka da se dogodi tragedija pa da dva-tri dana filozofiramo po novinama i portalima o „porodici gde su se poremetili odnosi“, a onda ništa do sledećeg slučaja. Zovite policiju i prijavite da vas muž, sin ili ne daj Bože komšija alkoholičar ili drogoš maltretira, da se kladimo šta će vam reći? Ovu ženu treba osloboditi – dosta joj je kazna što će živeti sa time da je ubila rođenog sina.

 6. ja kaže:

  Imam brata alkoholicara i samo onaj ko zivi s tako necim svaki dan moze da razume sta je ovu zenu nateralo na takav korak. Ne opravdavam njen postupak, ni slucajno…. ali kad zovete policiju svaki drugi dan, kazete im da je uzeo sekiru, a oni kazu:“Pa ako vas nije do sad ubio, nece valjda ni sad!“, sta da radite? Kome da se obratite? Gde da pobegnete iz sopstvene kuce?

 7. Fraulein kaže:

  Prijatelju stari………neka ti je laka….

 8. Suboticanin kaže:

  ime je Danica, drugo ime Sergej

OSTAVITE KOMENTAR