Sukob – ubijen migrant kod mađarske granice

Jutros oko pet časova izbila je tuča između dve grupe migranata.

Migranti-u-centru

„U tuči, koja je izbila između dve grupe migranata, oko pet ujutru, u Bačkim Vinogradima, nedaleko od državne granice sa Mađarskom, jedan državljanin Avganistana je ubijen, dok su dvojica zadobila telesne povrede.

Na mestu događaja nalazi se tužilac Višeg javnog tužilaštva u Subotici i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, “ navodi se u saopštenju PU Subotica.

Suzana Obradović, pr Opšte bolnice Subotica, je potvrdila da je jutros dovežen na Urgentno odeljenje jedan migrant muškog pola, sa povredama zadobijenim nožem u levoj nadlakticu i kuk. On nije životno ugrožen.

 

Matija Šoš iz Bačkih Vinograda je prvi stigao na mesto zločina, pošto radi u voćnjaku u kojem se dogodilo ubistvo.

Nakon što je primetio, kako kaže, „veliki cirkus i svađu“, prišao je bliže i video nekoliko osoba, među kojima i nastradalog.

„Video sam da curi krv. Bio je veliki cirkus, ubistvo, svađa. Šta će biti od ovoga. Sad su ga odneli policajci i hitna pomoć… Otišao sam kući da javim svom bratu da nazove policiju da im javi da se dogodilo ubistvo u voćnjaku“, ispričao je Šoš reporteru Tanjuga i dodao da je u čitavoj gužvi i tuči čuo i ženski glas.KOMENTARI

  1. Počelo je, počelo kaže:

    Kad se ovako među sobom krljaju, šta će tek nama da rade?

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: