Udovičić u Subotici i Bajmoku

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas opštine Subotica i Bačka Topola i sa lokalnim predstavnicima i sportskim funkcionerima vodio sadržajne i konstruktivne razgovore o daljoj saradnji na unapređenju sistema sporta i omladinske politike u tom delu Srbije.

Tokom posete Subotici i Bajmoku, istaknuto je da su učinjeni značajni koraci u realizaciji više važnih projekata sportske infrastrukture i naglašena važnost stvaranja uslova za dalju popularizaciju sporta u školama i među omladinom.

U domenu omladinske politike, razmatrani su konkretni predlozi za još intenzivniji rad na unapređenju uslova za razvoj mladih i stvaranje novih mogućnosti za njeno osposobljavanje za još važniju ulogu u društvu.

Udovičić je posetio mlade sportiste ŽOK Spartak i OŠ “Jovan Mikić” u Subotici i FK Radnički 1905 iz Bajmoka, gde su dodeljeni vredni kompleti sportske opreme.

“Četvrti put ove godine sam u Subotici, gradu sporta, koji ima olimpijskog šampiona Davora Štefaneka. Subotica je jedan od najvažnijih sportskih i društvenih centara Srbije i nastavićemo da ulažemo u razvoj mladih i sportske infrastrukture. Radujemo se daljoj rekonstrukciji Gradskog stadiona, koji će sa 8.200 mesta biti po UEFA standardima i na njemu će moći da se igraju evropske utakmice. Ujedno, ovo je još jedan dokaz timskog rada i da su nam svi delovi Srbije pođednako bitni”, izjavio je Udovičić i zahvalio se Štefaneku, kao i gradonačelniku Bogdanu Labanu na odličnoj saradnji.

 

TanjugKOMENTARI

 1. ludilo u mozgu kaže:

  Ovaj se ne zove Vanja nego Franjo. Zasto je ministar promenio ime? Pa sta ako je Hrvat, ne treba se toga stideti

 2. Bradati anonimus kaže:

  E sad zamisli da je Vučić i njegova banda u opoziciji a da je premijerka Hrvatica plus lezbijka, a neki ministar se zove Franjo. Kakva bi to histerija bila, a i sećam se kad je ministarka bila ona Dulić Marković, kakve su to uvrede bile na nacionalnoj osnovi.
  To su klasične mafijaške metode. Ako njima plaćaš reket, sve će biti u redu. Sve može: i Franjo, i priznat Kosovo i tri gej parade…a ako ne platiš njima (ako nisu na vlasti ) onda ćeš imati haos.

 3. pista kaže:

  Pitam se jel stigao da se vrati do 13 u Bg na sednicu Vlade? Leteci Franja pomaze vladajucoj garnituri u izboru za MZ, wtf???

 4. Dosta mi je svega kaže:

  Dovodite Ministra poljoprivrede Nedimovica,pa danas Udovicica nebili vam izbori za mesne zajednice uspeli.Gospodo pa ovo je ludilo,sve ste obesmisli.Gradjani ce vas bojkovati,ali ce te vi po starom dobrom obicaju pozvati upomoc pokojnike i ostale virtuelne glasace.

 5. Petar kaže:

  Gosn ministre, šta beše od onog novca za univerzijadu?
  Nema veze što te vođa izvređao pred celom Srbijom na TV, bar nisi u zatvoru. To je najvažnije.
  Btw. donacija je ok vest, treba priznati da nekad i nešto pametno uradite, hvala za sportsku opremu.

 6. Biljana Sarajevo kaže:

  Ovaj veliki Crnogorac ili crveni Hrvat mora da dovodi Hrvata da mu diže rejting tokom kampanje kao i onog korumpiranog ligaša Nedimovića strateškog partnera najvećeg balkanskog trovača Matijevića.Ništa protiv Hrvata ili bilo koga samo malo da ukažemo na hipokriziju, istine i gledališta i čitaoca radi.

 7. ffilozoff kaže:

  Biljana Sarajevo sta ste hteli reci? Prevedite…

 8. Biljana Sarajevo kaže:

  @filozoff
  Većina razume……Nema nedoumica.Žao mi je zbog vas.

 9. Suboticaaaa1 kaže:

  A stefanek bolje da ga ni nema … i on nam je neki ministar ko.ga ne zna skupo bi ga platio malo ga testirajte

OSTAVITE KOMENTAR