Uhapšen Subotičanin osumnjičen da je pre dve nedelje provalio u bajmočku crkvu

Subotičanin N.D. (1979) uhapšen je zbog osnovane da je počinio krađu i tri slučaja teške krađe, saopštila je Policijska uprava u Subotici.

On se sumnjiči da je provalio u prostorije Mesne zajednice “Makova sedmica” i ukrao računar sa monitorom, četiri protivpožarna aparata, dva tonera za štampač i drugi inventar, kao i da je odneo escajg iz Narodne kuhinje koja se nalazi u zgradi ove mesne zajednice.

Sumnja se, takođe, da je pre dve nedelje provalio u rimokatoličku Crkvu Svetog Petra i Pavla u Bajmoku iz koje je ukrao dve svešteničke odore, svetu knjigu za mise i molitve, dva ventilatora, kasu za novac i priloge.

Privedeni se sumnjiči i da je iz zdravstvene ambulante u Bajmoku ukrao sredstva za dezinfekciju, gumene rukavice i sitan inventar.

Deo ukradenih stvari je pronađen i biće vraćen vlasnicima, a osumnjičeni je zadržan u policijskom pritvoru i sledi mu izvođenje pred tužioca, saopštila je PU Subotica.


RTVKOMENTARI

  1. Caru carevo kaže:

    Krađa je krađa, šteta je šteta. Ali sve to ukupno ne vredi 100 eur. A kad meni ukradu stvar kaže policija to je male vrednosti, ne računa se kao krađa. Kupi drugi.

  2. Szilvia Pekla kaže:

    Sitne lopove lako hapsiti… Hapsite vi one takozvani “vélike”
    Eh to ce vam biti za pohvalu!!!

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 4 =