Uhapšena još jedna grupa migranata

U ugostiteljskom objektu na Šupljaku pripadnici granične policije u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvomu Subotici otkrili su 24 ilegalna migranta.

migranti

U saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva se navodi da su policijski službenici Regionalnog centra granične policije izvršili su pretres stana i drugih prostorija u naselju Šupljak, ulica Ludaški Šor 206 gde je u podrumskim prostorijama i sobama ugostiteljskog objekta „Belfum Fodago DOO“ u vlasništvu osumnjičenog G.O.P.(1957) zatečeno skriveno 24 strana ilegalna migranata državljanina Sirije kojima je osumnjičeni G.O.P. na ovaj način omogućio nedozvoljen boravak.

 

Protiv osumnjičenog G.O.P. Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

 

Pretres je izvršen i tokom jučerašnjeg dana na adresi Radnička broj 27 u Subotici gde je u kući držaoca stana M.M. pronađen osumnjičeni N.M.(1985) državljanin Avganistana. Protiv osumnjičenog doneto je Rešenje o zadržavanju i podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, jer je pokušao omogućiti ilegalan prelazak državne granice za 12 stranih ilegalnih migranata državljana Pakistana i Avganistana koji su od strane policijskih službenika granične policije zatečeni u ilegalnom prelasku u visini graničnog kamena E -458.

 

Osumnjičeni N.M.(1985) će u toku današnjeg dana biti priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Subotici, zaključuje se u saopštenju.KOMENTARI

  1. ljubitelj mangulica i nojeva kaže:

    kompanija se zove bellum fogado

    uhapseni redovno dobija ogromne subvencije za "razvoj" turizma

     

OSTAVITE KOMENTAR