Uhapšeni dileri droge u Subotici

Subotička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati M.H.S. (33) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Subotica, njihovi pripadnici su operativnim radom došla do saznanja da M.H.S. duži vremenski period nabavlja drogu od za sada nepoznatog lica iz Novog Sada.

 

„Pri povratku iz Novog Sada, policija je zaustavila vozilo kojim je upravljao T.Š. (37) iz Subotice. Na osnovu naredbe Višeg suda u Subotici, kriminalistička policija je izvršila pretres automobila i tom prilikom od M.H.S. oduzela 8,83 grama spida i 5,4 grama heroina“, navodi se u saopštenju.

 

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su protiv M.H.S. krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

 

U odvojenoj akciji, pripadnici Policijske uprave u Subotici lišili su slobode i S.V. (27) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

„Obavljajući redovne aktivnosti na suzbijanju narkomanije, policija je u noći između subote i nedelje, kontrolisala S.V. u ugostiteljskom objektu u centru grada i kod njega pronašla četiri paketića spida, dok je pregledom vozila koji koristi osumnjičeni, pronađena još tri paketića spida, ukupne težine 11,48 grama“, navedeno je u saopštenju.

 

Policija je, kako se navodi, protiv S.V. podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

 

 

TanjugKOMENTARI

  1. zeljko kaže:

    M H S to mu dodje kao Mujo Haso i Suljo. mora da je i ovo vic, samo namenjen za osnovne skole

  2. SUBOTICA TESLINO kaže:

    Verovatno je operativnim radom neko dosao do tog saznanja,a i verovatno su oni isli u NS po 5 grama kokaina. Rezultati su vam gospodo inspektori toliko naivni da treba da vas je sramota i da se stidite svaki put kad odete na salter da podignete vasu platu za koju tvrdite da je mala. Ne bi nikoga da imenujem od vasih predpostavljenih,ali od nacelnika pa do spremacice ima vas nekoicina cestitih i postenih,a ostali nisu ni za SIZ.

  3. gost kaže:

    U kodu vec ni u WC ne idu da smrcu vec imaju sada ove velike telefone zgodni za upotrebu u svakoj prilici . to se zna gde ko i kako prodaje i ko koga nedira …. a niko nista ne preduzima, a pritom traje godinama…… 

OSTAVITE KOMENTAR