Uhapšeni pljačkaši gosta hostela u Subotici

Subotička policija uhapsila je V. P. (1981), A. S. (1978) i Ž. P. (1988), svi iz Smedereva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

U policijskom saopštenju se navodi da su osumnjičeni tokom noći, u jednom hostelu u Subotici, napali oštećenog i uzeli mu 2.000 eura, mobilni telefon i garderobu.

Ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela policija ih je uhapsila na području grada i kod njih pronašla otuđene stvari.

Osumnjičenim Smederevčanima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časovanakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

 

RTVKOMENTARI

 1. Mister No kaže:

  Bravo za policiju.

 2. Cvetic kaže:

  Sta reci za gosta koji kod sebe ima 2000e?
  Danas se obicno placa karticom retko ko nosi gotovinu, zar ne? Sad bi trebalo da se klanjamo policiji za izvrseni zadatak?

 3. Samo suva lova kaže:

  @ Cvetic

  Gost koji kod sebe ima 2000 € je ocitio neko ko nije dosao da parazitira na tudjoj grbaci niti da nekoga opljacka. Mogu da zamislim da ti se je zavrtelo u glavi od 2000 € , u gotovini, ali veruj mi nije to neka velika lova. Placanje karticom je nacin na koji se placa u zaostalijim i siromasnijim zemljama. Danas je u svetu uzus placanje preko smartfona.

 4. Milan kaže:

  Ne upada se u sobu, sa ekipom, ako nisu bili tipovani! To je i olakšalo policiji da pronađe izvršioce! Po Subotici rade lokalci, koji nasumice upadaju u kuće a ovi iz Smedereva došli na siguran tip!

 5. Istorija kaže:

  U ZADNJE VREME SE PO SUBOTICI ŠETAJU RAZNI PROBISVETI. IDU PO KUĆAMAI TRAŽE PARE ZA BOLESNU RODBINU A POSLE KUĆA OPLJAČKANA.
  U GRADU OVE ŠTO PROSE NADZIRU MAĐARSKE CIGANKE I IZDAJU NJIM NAREĐENJA KAD I GDE TREBA DA SE NALAZE NA TZ. RADNOM MESTU-ITD
  GRAĐANI BI TREBALO DA BRINU JEDNO O DRUGIMA I DA SE MEĐUSOBNO INFORMIŠU. NISU PROBLEM SAMO IZBEGLICE.

 6. Cvetic kaže:

  @Samo suva lova, mozda se tebi zavrtelo u glavi od tih para jer da se kreces u drugacijim krugovima znao bi da ljudi placaju karticama a ne gotovinom. Nemacka i Austrija i druge zemlje nisu siromasne pa se placa karticama, a samo primitivci koji hoce da budu neko i nesto nose taj mali iznos u novcaniku.

 7. Samo suva lova kaže:

  @ Cvetic
  Krugovi u kojima se ja krecem (zivim u EU) su uvek likvidni i placanje karticama je samo jedna mogucnost, ali ne i obaveza, koja sve vise izlazi iz “mode”. Iskusan putnik, pogotovu onaj koji putuje u razne egzoticne zemlje van EU nikada ne zna sta i kakav platni sistem ce susresti. Da li mogu placati svugde u Srbiji umesto karticom , pomocu smartfona? zato je najbolje u takvim zemljama imati kog sebe Cash -lovu u adekvatnoj valuti jer si samo tako siguran da ces biti uvek i svuda likvidan.

 8. Nekoo kaže:

  Cvetic,sta ako je covek dosao da kupi auto!!
  Da li ti mozes da platis polovan auto karticom privatnom licu??
  Nemoj odma biti primitivac kao ti!!

OSTAVITE KOMENTAR