Uhvaćeni provalnici kladionice “Brazil”

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati D.S. (1989) i D.T. (1986), obojica iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su sa D.M. (1993) iz Subotice, koji je lišen slobode 8. marta, u Novom Sadu zbog krivičnog dela razbojništva, izvršili krivična dela teške krađe, na štetu ’’Direkcije za mere i dragocene metale’’ Beograd – Odsek za kontolu i nadzor u Subotici i Sportske kladionice ’’Brazil’’ na Paliću.

 

Postoji osnov sumnje da su D.S. i D.M., u noći između 4. i 5. marta, provalili u prostorije ”Direkcije za mere i dragocene metale” iz kojih su odneli računare, monitore i štampače, koje su prodali a novac podelili.

 

Takođe, D.S. se tereti da je, u noći između ponedeljka i utorka prošle nedelje, sa D.T. iz sportske kladionice na Paliću, odneo četiri LCD televizora, telefon i novac. Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Subotici, policijski službenici su izvršili pretres stana koji koristi D.S. i tamo pronašli jedan televizor. Televizor je uz potvrdu oduzet i vraćen vlasniku, dok je ostale protivpravno otuđene predmete D.S. prodao.

 

Nakon policijskog zadržavanja, D.S. i D.T. su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda, koji im je odredio pritvor do 30 dana.KOMENTARI

  1. dr kaže:

    bravo za policiju!

  2. whatever kaže:

    Sjajno… Ajde bar nekog da uhvate. A i kladionice su ipak prioritet u nasem gradu. Kada opljackaju neku bakicu ili kad vec krenu da pljackaju usred dana tada je policija potpuno nemocna.

  3. kilo kilo kaže:

    manite se inicijala dajte jednom PUNA IMENA I PREZIMENA

OSTAVITE KOMENTAR