Uređen vrtić na Prozivci

Preduzeće Vrigli iz Beograda poklonilo je 10 novih sadnica vrtiću  “Sanda Marjanović” na Prozivci. Reč je o akciji  “Go green za decu”, a cilj je da se uredi okolina gde borave naši najmlađi sugrađani.

 

U narednom periodu organitatori akcije planiraju da ozelene ili ofarbaju dečje igralište i pokušavaju na ovaj način da probude ekološku svet i u drugim fimama, kako bi se počele ponašati  društveno odgovorno.

 

Sadnice su iz Goranskog rasadnika koji ovom prilikom, zajedno sa Pokretom gorana Subotice poziva sve škole i predškolske objekte da se uključe  u akciju  prolećnog čišćenja i uređenja dvorišta i okoline. Tim povodom, Subotički gorani će da poklone  svim školama sadni materijal kako bi se zamenilo osušeno ili polomljeno drveće. Akcija počinje 21.marta, odnosno prvog dana proleća i Pokreta gorana Srbije.

 KOMENTARI

  1. Bole kaže:

    Pohvala za donatore iz Beograda, ali me cudi odnos naseg sugradjanina uglednog privrednika! Zasto? Nas sugradjanin, vlasnik vise benzinskih pumpi u gradu i u Srbiji ,  ima duple arsine. Naime, cene na njegovoj  pumpi u Beogradu, ulaz iz Novog Sada,  su manje nego  u Subotici  za oko 3 dinara. Lokal patriota, nema sta! Zasto je tako? Mozda se  u Subotici lakse dogovoriti sa konkurencijom, ili je kod nas veci strandard?  Ko putuje neka proveri.

OSTAVITE KOMENTAR