UrLiK na megafonu

Spremni ste da Urličete? Mi smo spremili megafon!!!

URLIK NA MEGAFONU

UrLiK – Grupa za razvoj kulturnog aktivizma iz Subotice, u saradnji sa Udruženjem „Origo“ iz Bačke Topole i Kancelarijom za mlade Grada Subotica, vas poziva da nam se priključite i pokažete kroz pisanu reč, kroz glumu, performans, muziku bez ozvučenja da imate sopstveni stav. Stavovi koje iznosite ne smeju biti diskriminacioni ni u kom pogledu. Podstičemo kritički pog​led, ali ne dozvoljavamo političko-propagandni.

urlik na megafonu

Ovo organizujemo za vas koji ste još tu. Za vas koji još verujete da se tu može ostati i opstati. Leto je. Toplo je. Izašli smo na ulice. Naći ćete nas po parkovima. Na trgovima.
„UrLiK na megafonu“ će se održati:

– 08.08.2015. subota Bačka Topola – 3. Origo Open Fest „Za sve one koji su još TU“

– 12.08.2015. sreda Subotica – Međunarodni dan mladih

Pridružite nam se, odaberite jedan od dva gore navedena dešavanja, a možete da učestvujete i na oba. Prijavu pošalji do 02. avgusta 2015.godine na konkurs.urlik@gmail.com
U temu / subject upisati ime i prezime_megafon i poslati tri pesme, kratku priču, scenario ili opis performansa, muziku koju bi izvodio, kratku biografiju i par reči zašto baš tebe / vas da izaberemo!

Grupa za razvoj kulturnog aktivizma UrLiK ne snosi troškove dolaska na manifestaciju i smeštaj tokom boravka u Bačkoj Topoli i Subotici.
UrLičimo zajedno!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: