Uskoro se završava grejna sezona za korisnike “Subotičke toplane”

Grejna sezona za korisnike “Subotičke toplane” završava se naredne nedelje u petak, a po oceni predstavnika ovog preduzeća ova grejna sezona bila je prosečna i protekla je bez redukcija i prekida u isporuci toplotne energije.

https://gradsubotica.co.rs/wp-content/uploads/2015/03/Toplana-elektrovojvodina-elektrodistribucija-grejanje-subotica.jpg

Grejna sezona “Subotičke toplane” počela je 6. oktobra, i po planu će trajati 15. aprila. Međutim, postrojenja “Toplane” će i nakon ovog perioda biti u pripravnosti do 30. aprila ukoliko se ukaže potreba za ponovnim grejanjem u slučaju da tri dana zaredom temperatura bude ispod 12 stepeni u 21 čas. Ovu grejnu sezonu u JKP “Subotička toplana” ocenjuju kao prosečnu, bez prekida ili redukcije u isporuci toplotne energije.

Do sada su se tokom ove grejne sezone, Subotičani koji koriste usluge daljinskog grejanja JKP “Subotička toplana” u najvećem broju žalili na kvarove u unutrašnjim grejnim instalacijama.

Tokom cele godine je korisnicima “Subotičke toplane” dostupan dispečerski centar na broju 548-383 gde je moguće prijaviti kvarove i havarije na grejnom sistemu.

 

RTV Yu eco

 KOMENTARI

 1. Građanin kaže:

  Hvala na obavestenju, ali mogli ste da produzite jos nekoliko dana grejanje da se ne smrzavamo, prvo za katolicki Uskrs, a posle za pravoslavni Vaskrs.
  Da se ja pitam, a ne pitam se, grejna sezona bi svakako trajala do 30. aprila.
  Visegodisnje iskustvo sa spoljnjim temperaturama je pokazalo da je taj datum realniji za kraj grejne sezone.
  Dok vi posle 3 dana smrzavanja pustite toplu vodu, pola dece i penzionera ce se za praznike porazboljevati.
  Uopste ne gledate na verski kalendar, bice neradnih dana puno, a smrzavacemo se kod kuce za praznike.
  Hvala vam i svako dobro.

OSTAVITE KOMENTAR

33 + = 39

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: