Uskršnje čestitke gradonačelnika i predsednika Skupštine

Uskršnja čestitka gradonačelnika Subotice Stevana Bakića:

Svim sugrađanima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, čestitam najveći hrišćanski praznik, uz izražavanje iskrene želje da u ovim izazovnim vremenima velikih globalnih iskušenja sačuvamo mir u sebi i oko sebe, zajedništvo u našem gradu i najviše vrednosti vere, nade i ljubavi u našim porodicama i širem društvu.

Neka Vam je srećan i blagosloven Uskrs!

Gradonačelnik Subotice
Stevan Bakić

Uskršnja čestitka predsednika Skupštine grada Subotice dr Balinta Pastora:

U ime Skupštine grada Subotice i u svoje lično ime svim sugrađanima koji praznuju Uskrs po Gregorijanskom kalendaru želim prijatne blagdane provedene u dobrom zdravlju, miru i radosti.
Iza nas je težak period i znamo da su ovo i dalje vremena u kojima se svakodnevno suočavamo sa velikim izazovima.
Međutim, požrtvovani i osnaženi verom i nadom u novi početak, hvatamo se sa problemima u koštac pretvarajući ih u rešive zadatke.
Neka nam za to snagu i utehu pruži poruka najvećeg hrišćanskog praznika, ostvarenje milosti i ljubavi koja je iznad svega.
Srećan Uskrs!

Dr. Pásztor Bálint
(Dr Balint Pastor)
predsednik
Skupštine grada SuboticeKOMENTARI

 1. Dušan kaže:

  Čestitka gradonačelnika stiže direktno iz Crne Gore sa odmora nakon izbora na kojima je na svom biračkom mestu ostvario katastrofalan rezultat.

 2. pista kaže:

  Pa za gradonacelnika ne znam, ali za predsednika skupstine bi rekao da ce biti pravi vernik kada ga budu krstili u crkvi.

 3. Tramp kaže:

  Eto ,“glasali“ ste, oni su sebi našarali jaja za uskrs a građanima kao i uvek daju ono iznad.Penzioneri, nije vas sramota.Svojim glasom prodali ste i decu i unuke za mizeriju koju su vam ionako ukrali pre.

 4. adkersu kaže:

  Tramp, nisu svi penzioneri glasali za interesnu grupaciju zvanu SNS i bratija , prema tome smanjite doživljaj i manite se vređanja SVIH naših najstarijih sugrađanki i sugrađana. Ako je neko penzioner, ne znači da je automatski politički nepismen, obavezni deo glasačkog tela navedenih i idiot koji ne vidi šta se sve radi i dešava, da im vlast predizbornim evrićima, vitaminskim pililulama, poklon paketima i sličnim manipulacijama samo maže oći i zataškava pravo stanje u zemlji. Činjenica jeste da su mnogi penzioneri glasali za hobotnicu, ali to ne znači da ih je bilo sto posto. A što se prodate dece i unuka tiče, kako objašnjavate da su baš brojni mlađi bojkotovali izlazak na izbore ili glasali za ultradesničare? To treba više da nas brine, jer (u uređenim društvima) na mlađima svet ostaje.Želim Vam ugodan dan i manje mržnje prema penzionerima.

 5. Tramp kaže:

  Glavna glasačka mašina na koju računa svaka vlast su :penzioneri , na prvom mestu i „zaposleni“ u Javnim službama tj . preduzećima,koji su doduše (opšte poznato)vrletni i varljivi (sklonost preletanju) te moraju biti pod stalnim nadzorom trenutne vlasti ,pogotovo pred izbore.Nije mi bila namera da vređam penzionere ali oni s obzirom na apsolutnu većinu su nesporno odgovorni za rezultate izbora.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 27 = 32

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: