Utvrđen uzrok smrti dvojice Subotičana

Mihail Kulčar (70) i Danilo Romček (54) iz Subotice, koji su u nedelju oko 10.40 nađeni mrtvi u kući u Ulici Ljubice Ivošević, umrli su od trovanja alkoholom, pokazala je obdukcija u Institutu sudske medicine u Novom Sadu.

 

– Prvo je umro Romček i njegovo telo je već bilo u fazi truljenja kad je nađeno. Njemu je na jetri metastazirao tumor, ali to nije bio uzrok smrti, već je umro od alkohola. Mihail je umro 48 sati posle Danila, a pretpostavlja se da je i u njegovom slučaju alkohol uzrok smrti. Naknadno će se utvrditi da li su pili otrovnu rakiju ili su uneli veliku količinu alkohola – kaže izvor Kurira iz istrage.

 

Nikad trezni

 

Kulčar je cela dva dana boravio u prostorijama u kojima je mrtav ležao Danilo, a da nikoga nije obavestio.


– Pre četiri dana sam ih video. Pobacali su po dvorištu neke plastične flaše. Non-stop su bili pijani, retko kad je neko mogao da ih vidi trezne. Ko zna, možda je mislio da Danilo spava, pa zato nikome ništa nije javio – kaže Kulčarov komšija L. F.
Kako kaže naš sagovornik, kuća je bila Mihailova, a Danilo je odnedavno boravio kod njega.

 

– Pretpostavljamo da nije imao gde, s obzirom na to da je bio alkoholičar kao i Mihail, pa su se našli da zajedno mogu da piju. Mihail je imao malu penziju, a za Danila ne znam ni da li je radio. Tako da je pitanje kakvu su brlju od rakije kupovali – kaže komšija nastradalih.

 

Žena ga napustila

 

Mihail je svojevremeno bio oženjen.
– Žena ga je, naravno, napustila i sa sobom odvela njihovu ćerku. Nikada ih posle nismo videli, niti je on ikada pričao o ćerki. Posle toga je doveo neku ženu da živi s njim, ali je ona posle izvesnog vremena doživela šlog i umrla. Danilo mu je dobrodošao kao društvo, jer se s komšijama nije ni družio – ispričao je L. F.

mihail-kulcar-danilo-romcek-rakija-umrli-subotica-foto-yueco-1411418387-573083

KURIRKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR