Uzbudljivo na bazenu u Dudovoj šumi

Svi su uživali u pravoj sportskoj predstavi na vodi

Nakon održanog polufinala u Loznici, gde su prolaz u dalje takmičenje izborile ekipe Knjaževca i Zaječara, bazen Dudova šuma u Subotici bio je domćain prvih kvalifikacija City Games-a u Vojvodini.

Oko hiljadu i po ljudi došlo je da pruži podršku domaćem timu koji je bio apsolutni favorit do samog kraja.  Pune tribine veselih navijača, lepo vreme i timski duh doprineli su tome da atmosfera na bazenu bude dovedena do samog usijanja.6 ekipa: Subotica, Sombor, Sombor electro, Selenča, Kikinda i Bečej odmeravalo je svoje snage u 6 adrenalinskih igara u bazenu.

Ekipa Subotice do samog kraja bila je na prvoj poziciji a u stopu su je pratili momci i devojke iz Kikinde, koji su prošle godine bili vicešampioni City Games-a. Oštra borba vodila se u poslednjoj igri koja je bila odlučujuća. Na veliku žalost navijača, Subotica ne uspeva da se izbori sa veslanjem i nakon poslednje igre Kikinda izbija na prvo mesto.

Subotica dobija srebrnu medalju i to sa samo poenom manje. Ali, tuga na tribinama je kratko trajala jer organizator vadi keca iz rukava.

Kao odličan domaćin i neko ko je organizovao događaj koji će se pamtiti, grad Subotica od organizatora dobija specijalnu pozivnicu i prolazak u polufinale koje će biti održano u Somboru 29. jula. Sreći nije bilo kraja na tribinama a i na terenu. “Mnogo sam srećan što će se Subotičani boriti u polufinalu.

Zaslužili su! Bili su dominantniji u skoro svim igrama. Doći ću sa porodicom da ih bodrim u polufinalu”, kaže Marko iz publike.”Mi smo rešili da ove godine budemo šampioni City Games-a, videćemo hoće li nam to poći za rukom.

Danas je bila baš teška borba. Subotica je jak protivnik i neće biti lako u polufinalu”, kaže kapiten Kikinde.”Krivo nam je što nam je pobeda izmakla takoreći za dlaku. Samo jedan poen delio nas je od zlatne medalje ali šta da se radi. Bićemo još bolji u polufinalu. Ovi zlatni navijači zaslužuju to”, kaže kapiten Subotice.

Na trećem mestu završio je tim Selenča, a iza njega ređali su se timovi Sombor, Sombor electro i Bečej. City Games karavan, pozitivne vibracije sa terena iz Subotice seli u Inđiju, gde će se nove kvallifikacije održati već u utorak 23. jula.

(Telegraf.rs)KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR