“Uzmi račun i pobedi”: Fiat 500L ide u Suboticu

U petom izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2021”, dodeljeno je pet automobila “fijat 500L” i stan u Beogradu. Srećne dobitnike nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2021”, iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 4.251.451 pristiglom kovertom, izvukao je glumac Bojan Perić.

Dobitnici automobila “FIAT 500L” su Marija Žegarac iz Subotice, Ružica Tomić iz Šapca, Ognjen Vranić iz Gornjeg Milanovca, Dalibor Jovanović iz Jakova i Svetlana Kecman iz Niša.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobio je Ivan Todosić iz Kuršumlije.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati “Uzmi račun i pobedi 2021”.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR