Uzrok smrti Radmile Majlat, ne može da se utvrdi

„U obdukcionom nalazu je navedeno da usled znatne truležne izmenjenosti leša uzrok smrti nije moguće utvrditi. Na osnovu celokupne prikupljene dokumentacije, smatramo da se u konkretnom slučaju radi o zadesnoj smrti“, navodi se u dopisu, rukovodioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici, Tinde Kolar Orsag.

Radmila Majlat je nestala osmog marta ove godine. Njeno beživotno telo  pronašli su studenti  arhitekture Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada u ponedeljak, 30.novembra, kada su  došli obiđu jedno od najvećih gradilišta u Subotici Narodno pozorište.  Radmila Majlat je bila obučena u odeću u kojoj su joj prijavili nestanak, a sa sobom je imala ličnu kartu, nešto novca i druga dokumenta.

699837_radmila.-m._fKOMENTARI

 1. Bivsi kaže:

  Naravno da ne moze kad koristimo najprimitivnije metode koje postoje na svetu. Ako postoji rupa u telu, onda je to sigurno prostrelna rana itd.

 2. stormwatch kaže:

  Sramota.

 3. Pravdoljub .. kaže:

  Najmanja sramota je što forenzičari nemogu utvrditi uzrok smrti. Daleko veća moralna odgovornost leži na onima koji su pompezno otkrivali stubove pozorišta ali dakako i na čuvarskoj službi kojoj je u opisu radnog mesta da obilazi ono što joj je povereno. Ta agencija čiji su čuvari na obezbeđenju ovog gradilišta nebi trebala nikada više da se angažuje ni na jednom poslu,jer ne leži odgovornost samo na čuvarima nego i na vlasniku agencije koji MORA da vrši kontrolu rada svojih zaposlenih.

 4. Biker kaže:

  Da li treba ista da bude cudno s obzirom gde smo – sta smo…sve ce ici isto dalje ko i do sada,takav je sistem kod nas…

 5. roki kaže:

  sto? Nemate patologe u bolnici?

OSTAVITE KOMENTAR

79 + = 84

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: