Vanredno orezivanje stabala na Mlečnoj pijaci

Tokom junskih kiša i olujnih vetrova stabla američkog koprivića – gelegunja koja se nalaze u centralnom delu Mlečne pijace su pretrpela značajnu štetu. Naime, vetrovi su otkinuli nekoliko velikih grana, a jedno se stablo opasno nakrivilo i puklo. Na sreću nije pričinjena veća materijalna šteta, niti je iko povređen.

 

Upravo iz ovog razloga, da bi se u buduće izbegle eventualne nevolje, JP „Direkcija za izgradnju Grada Subotice“ izdala je nalog da se sva stabla u centralnom delu rigorozno orežu.

 

Ovlašteno preduzeće JKP „Čistoća i zelenilo“ je počelo sa orezivanjem, koje se obavlja u popodnevnim časovima, kada pijaca nije u fazi ekspolatacije.

IMG_4318 1

IMG_4325 1KOMENTARI

 1. drvo javorovo kaže:

  Au, kakva vest, ovome se malo ko nadao, posekli su pet grana, senzacija nesagledivih razmera.

   

  uskoro

  Ociscena staza od lisca koje je opalo jos jesenas!

 2. Tomica kaže:

  Uvek mi je zao da se reze drvo ali ako je opasno onda podrzavam

 3. Radnik cistoce kaže:

  drvo javorovo— to nije lepo da pises.ne bi trebalo da se omalovazuje neciji rad a posao je ogroman i mora da se radi pazljivo zbog objekata ispod a i rad je na velikoj visini iz korpe!!

 4. drvo javorovo kaže:

   

  Radnik cistoce:

  drvo javorovo— to nije lepo da pises.ne bi trebalo da se omalovazuje neciji rad a posao je ogroman i mora da se radi pazljivo zbog objekata ispod a i rad je na velikoj visini iz korpe!!

   

  Nisam omalovazavao, vec od kada je ovo vest. Nista se ne radi u gradu ali mora nesto da se prikazuje kao rad pa se onda gradjanima serviraju ovakve vesti. 

 5. Bobica kaže:

  Kako to da Maglai nije došao da se slika pred ovim dogadjajem veka ? Onako, sa pola gradske uprave, pod zastavama SNS-a i SPS-a u pozadini i uz priču o nevidjenim uspesima njegove vladavine.

 6. Mrle kaže:

  nije istina da se nista ne radi bar ovi iz direkcije i toplane stalno nesto rade to je za pohvalu ne morate sve na noz da docekate

 7. gizellad kaže:

  Sve ok ali nisu trebali takav posao raditi prepodne kada pijaca radi.

OSTAVITE KOMENTAR