Vaskršnja čestitka Gradskog odbora SNS Subotica

Svim vernicima koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru, Gradski odbor Srpske napredne stranke  Subotica čestita  najradosniji hrišćanski praznik, simbol nade, obnove i novog života.

Vaskrs je simbol pobede života nad smrću, simbol  optimizma, nade – vere da dobro uvek biva nagrađeno. Provedimo ga uz  svoje najbliže, upravo onako kako dolikuje prazniku najveće radosti.

Neka praznik vaskrsenja Hristovog, u vreme teških iskušenja i izazova koji iziskuju strpljenje, zajedništvo i razumevanje, bude vodilja i nadahnuće da verujemo i istrajemo na putu spasenja, pravde,istine, mira, sigurnosti i zajedništva.

Hristos vaskrse!

Gradski odbor Srpske napredne stranke SuboticaKOMENTARI

 1. Nikola kaže:

  Šta vi znate o Uskrsu?
  Vi ste sekta.
  Klanjate se svom Prvorođenom.

 2. DJURO ĆE TI OPROSTITI ŠTO TE JE TUKAO kaže:

  Vi po principu „Djuro će ti oprostiti što te je tukao“. Da imate malo morala, poštenja i odgovornosti pobegli bi u mišiju rupu iz koje ste izmileli a ne bi se silili čestitkama onima koje pljačkate i uništavate!

 3. realno kaže:

  Šta sad sa negativnim komentarima ? Mi/Vi smo ga svi birali, sad ćutite i primajte sve čestitke i objave.
  Evo, hvala ti dragi predsedniče što postojiš i što postoji tvoja partija pa čak i našoj maloj varoši i tu ima neko da nam čestita vaskrs, božić i ostake praznike, bez svih vas mi bismo bezumno šetali ulicom i naletali na bandere… ma ni bandere nebismo imali da nije vas.

  🙂

 4. jovan kaže:

  Zar nie bilo bacanje petardi i pucanja iz vatrenih oružja…?

OSTAVITE KOMENTAR

34 + = 44

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: