Vatromet i valcer u ponoć za Novu godinu u Subotici

Za utorak, 31. decembar u Subotici je planiran dnevni doček na centralnom Trgu slobode uz di-yeja Deviantona, od 13 do 15 sati.

Od 21 do 22 časa nastupiće Tamburaški ansambl „Ravnica”, a sledi koncert Alena Ademovića sa bendom. U ponoć će Subotičani i njihovi gosti u novo leto ući uz vatromet i zvuke valcera.
Alen Ademović, najširoj javnosti poznat kao saradnik Gorana Bregovića i bivši pevač „Miligrama”, najavio je da će na programu za doček biti i pop i rok, i folk, dakle muzika za sve uzraste.


– Sve one koji su raspoloženi da čuju dobru muziku za Novu godinu u ovom divnom gradu pozivam da dođu na centralni gradski trg i uživaju u našoj muzici – rekao je Ademović.
Centralni gradski trg će i ove godine biti obezbeđen i ograđen, a unošenje metalne i staklene ambalaže i pirotehničkih sredstava u tom prostoru neće biti dozvoljeno. Na štandovima zimskog vašara će i u novogodišnjoj noći biti ponuđeno kuvano vino, šampanjac i tradicionalna jela.

DnevnikKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Daj te siromastnima bolje

 2. Munemjea kaže:

  Koga ste vi doveli?bas me zanima kolko kosta taj jados?

 3. Maguar kaže:

  Taj Adem Alemović neka se još sutra upiše na ubrzani jezički kurs za mađarski jezik i nauči nekoliko popularnih mađarskih pesama do utorka uveče, da bi mogao i to da odpeva, jer mu verovatno niko od zvaničnika nije skrenuo pažnju da ovde u Subotici još uvek živi značajan broj Mađara domorodaca.
  Red bi bilo i Mađare ispoštovati.

 4. Istina... kaže:

  @Mag”u”ar

  Bolje vi ucite arapski i “romski” (ex ciganski).

 5. Subotica kaže:

  Ovo će biti jedan od boljih dočeka. Alen je vrh.Srećna Nova godina svim sugradjanima.

 6. .Janos kaže:

  @ Maguar : Zna on ‘mađarski’ …još kada gukne dva sloga na tom jeziku -Orban odmah mu daje mađarski pasoš i državljanstvo…uostalom tako su mnogi i iz SNS-a došli do mađarskih dokumenata.Sada ni siromah Vučić Aleksandar više ne zna koliko ‘njegovih srba’ su preko noći postali mađari…ali ni to da prilikom primanja u državljanstvo po zakonu mađarske države položili su zakletvu za verenost ‘ anyaorszagu’…

 7. N.g. kaže:

  Skrenuli ste komentarima sa glavne teme. Grad nam je odavno na infuziji, poluprazan i radujte se Alenu što će nam ulepšati noć na par sati.

 8. Istina... kaže:

  @N.g.

  Vi ne vidite dobro. “Grad” cveta od “fantastičnosti”, “sjajnosti”, “izvrsnosti”. “Najbolje ikada u istoriji”. Nemojte da Vladarima sveta u senci i njihovim armijama poslušnika Agentura i Marionete kvarite propagandu.

 9. Pera kaže:

  @Istina
  Od nas Subotičana neko će izaći na trg, neko će biti u restoranu, klubu, kafiću ili kod kuće sa porodicom. Lepo ćemo se provesti sa prijateljima i dragim ljudima. Uz muziku, hranu i piće bićemo nasmejani i veseli.
  Ti ćeš noćas biti sam. Nikome ne trebaš. Nikoga nije briga za tebe.

OSTAVITE KOMENTAR