„Veče nostalgije“ – koncert za pamćenje

Bisera Veletanlić, Dejan Cukić, Goran Šepa Gale, Aleksandra Kovač, Seid Memić Vajta, Tanja Banjanin, samo su neka od imena muzičara koji su sinoć u Gradskoj kući nastupili na koncertu "Veče nostalgije" Kornelija Kovača.

Omladina 2014 Vece nostalgije Kornelije kovac (26)

Braća Kovač su publiku proveli kroz zanimljivo vremensko putovanje nastajanja prvih kompozicija propraćenih interpretacijama raznih izvođača, pa i onih mlađih poput Mirne Radulović, Dušana Svilara i drugih. Ipak, najviše aplauza je pokupila klapa "Cambi" iz Splita svojim interpretacijama popularnih hitova Zdravka Čolića, što se retko, ili gotovo nikad, ne može čuti na ovim prostorima.

Ovaj nezaboravan koncert je uvod u takmičarski program Festivala Omladina koji se održava večeras od 20h u Mađarskom kulturnom centru Nepker.

Omladina 2014 Vece nostalgije Kornelije kovac (32)

Omladina 2014 Vece nostalgije Kornelije kovac (9)

Omladina 2014 Vece nostalgije Kornelije kovac (58)

Omladina 2014 Vece nostalgije Kornelije kovac (40)

Omladina 2014 Vece nostalgije Kornelije kovac (46) dejan cukic

Omladina 2014 Vece nostalgije Kornelije kovac (51)

Omladina 2014 Vece nostalgije Kornelije kovac (65)

Veći broj fotografija pogledajte u galeriji:

Veče nostalgije Kornelija KovačaKOMENTARI

  1. pravdoljub kaže:

    Ovo je lek za sve.

  2. Zdravko kaže:

    Vece za pamcenje! Hvala Korneliju Kovacu na predivnim pesmama koje nam je od sedamdesetih podario i hvala svim izvodjacima koji su nas te veceri vratili u dobra stara vremena. Bilo je uzivanje slusati izovdjace kao sto su Miro Ungar, Bisera Veletanlic, Tanja Banjanin, Ivan Bosiljcic,……..pa sve do mladih i uspesnih Mirne Radulovic i Dusana Svilara. Ne zalim sto sam iz Zrenjanina dosao na to vece nastalgije koje cu pamtiti dok sam ziv. Hvala Subotici sto nam je ovo omogucila!!! 

OSTAVITE KOMENTAR