Veče sećanja na Gorana Nimčevića

Večeras se u kafeu "Sax" održava treći memorijalni koncert u čast tragično nastradalom Goranu Nimčeviću. Ogroman broj muzičara je pokazao interesovanje za učešće na ovom događaju, tako da će koncert sigurno trajati do kasno u noć, a na bini će nastupiti preko 100 muzičara, odnosno 24 benda.

 

Sax - koncert za Gorana Nimcevica (2)

 

Domaćin je grupa "Perpetuum mobile" , u kojem je Goran svirao kao gitarista, a pored njih nastupaju i bendovi: 1. Timebreakers, 2. Jazz odsek Muzicke škole, 3. Bend doma Učenika, 4. Jolana Brown, 5. Retro Party band, 6. Hot and Cold N. Kneževac, 7. Marjanov kvartet, 8. Nade iz Inkubatora, 9. Chick Norris, 10. Recycle Bean N. Kneževac, 11. Ljudske Potrebe, 12. Drvo Truo Kikinda, 13. Perpetuum Mobile, 14. Toth Bagi Csaba and friends, 15. Anabolics, 16. Girl Between Maniacs, 17. Tranzit, 18. Hedonist, 19. Z-terra, 20. Svar, 21. Blue, 22. Triad, 23. Blue 24. Golden Tears.

 

Sax - koncert za Gorana Nimcevica (8)

 

Događaju prisustvuje veliki broj Goranovih prijatelja, kolega i poznanika, kao i velik broj predstavnika medija.

 

Goran Nimčević i njegov kolega Atila Kiralj poginuli su 4. novembra 2011. na Beogradskom putu kada je na korpu u kojoj su se nalazili naleteo kamion mađarskih registarskih tablica. Njih dvojica su izgubili život dok su snimali neophodan materijal za projekat koji su tada radili, a korpa kamiona u kojoj su se nalazili bila je izdignuta iznad Beogradskog puta.

 

Goran se pored muzike bavio i televizijskim produciranjem, animacijom, produciranjem reklamnih i muzičkih spotova. Mnogi su ga smatrali najtalentovanijim televizijskim montažerom u regionu.

 

Pogledajte šta smo ovom prilikom zabaležili:

 

Sax - koncert za Gorana Nimcevica (26)

Sax - koncert za Gorana Nimcevica (11)

Sax - koncert za Gorana Nimcevica (34)

Sax - koncert za Gorana Nimcevica (14)

 

Više fotografija možete pogledati u povezanoj galeriji:

 https://www.gradsubotica.co.rs/galerije/kafe-sax-memorijalni-koncert-u-cast-goranu-nimcevicu/KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR