Veliki transfer Spartaka iz Subotice

Vukčević karijeru nastavlja u Belgiji!

Levo krilo Spartaka iz Subotice potpisao je ugovor sa Vasland Beverenom. Timom koji se takmiči u 1. ligi Belgije. Na konto transfera Spartak će inkasirati 250.000 evra.

Predsednik Spartak Ždrepčeva krv potvrdio je da je transfer ostvaren. On je tim povodom zahvalio Andriji Vukčeviću na saradnji.

– Zahvalio bih se Andriji na saradnji i partijama koje je pružao u proteklom periodu za naš klub, takođe bih mu poželeo uspeha u novom klubu, kao i karijeri. Transferom Vukčevića u Beveren Spartak nastavlja ‘tradiciju’ prodaje igrača u najkvalitetnije lige. Transferi kao što je ovaj su najbolji pokazatelj da se u Spartaku dobro radi i da je klub pravo mesto za mlade igrače da napreduju i dostignu nivo potreban za igranje u najvećim ligama – rekao je Nikola Simović.

 

(Hot sport/foto:Spartak ŽK)KOMENTARI

 1. Mare kaže:

  Ovo je, cini mi se, jubilarni 10-ti transfer ove sezone. Nadam se da ce bar omladince ostaviti, da ima ko da igra… 🙁

 2. avet kaže:

  Nemojte se hvaliti ciframa.
  Ako je na konto transfera Spartaka samo ovaj put inkasirano 250.000 evra, nemojte kukati da vam grad Subotica kupuje i plaća bilo šta.
  Toliko transfera, toliko para, pa to je prava trgovina sa igračima-fudbalerima kao na pravom vašaru.
  Znam, sadašnji fudbal je takav, ali cifre su stvarno primamljive veličine, nemojte da posle tražite da vam grad kupuje dreseve i patike za igrače i da vam renovira svlačionice…
  Nisam ljubitelj ovakvog fudbala.

 3. Moj grad kaže:

  Svi oni i dolaze u Spartak da bi se prodali,nisu oni tu zbog kluba i grada vec zbog licne afirmacije.

 4. ffilozoff kaže:

  Proveriti kretanje novca u FK Spartak ! Puno igraca je prodano,para nema,stadion oronuo…A gradjani grade semafore,reflektore,tartan stazu….

 5. Dosta mi je svega kaže:

  Pa kakva vam je ova vest? Niti znamo ko je dosao,niti ko je otisao,jer ovo je kokosinjac od lige i fudbala.Spatak nije ostvario nikakvu dobi,ostvarile su gazde Spartaka,dobro poznate gradjanima.Molim da vise niko ne zloupotrebljava ime F.K. Spartaka do donosenje Zakona o privatizaciji sportskih udruzenja.A to ce biti malo sutra ,do god neki ljudi mogu da ostvaruju extra profit na racun svih nas.

 6. pista kaže:

  Spartak ce da puste niz vodu, hit sa severa Backe ce biti TSC iz Backe Topole, imaju vise para.

 7. istina i samo istina kaže:

  Ja sam nacuo da Madjari hoce da preuzmu FK Spartak na isti nacin kao i Backu Topolu. Ne znam da li je to istina, mada bi ja to jako voleo.
  Simovicu su sve firme odavno u blokadi i stecaju, ne znam jos kako opstaje. Izgleda da mu je fudbal jedina zlatna koka koja mu jos donosi pare.
  Spartak odavno ne gledam, jer od bruke i sramote sta se radi zadnjih godina i kako se namestaju utakmice ne bi imao obraza da idem da ih gledam.
  Ako je Spartak privatni klub, a sve se cini da jeste onda je osnovno pitanje zasto grad Subotica ulaze u privatni klub? Kada treba uloziti pare u stadion, plate radnicima na stadionu, onda to grad mora da plati a kad se proda neki igrac u inostranstvo onda grad od prodaje ne dobija nista. Da li to ima logike?
  Zasto privatni klub FK Sparta ne placa zakup stadiona kada vec nemaju svoj stadion?

OSTAVITE KOMENTAR