Veselinović: Nećemo da učestvujemo na sprovodu demokratije

Juče je u Subotici kampanju bojkota nastavio lider Pokreta za preokret i jedan od lidera Saveza za Srbiju Janko Veselinović. Tom prilikom izjavio je da nećemo da učestvujemo na sprovodu na kojem se sahranjuje demokratija.

„Demokratija, demokratske institucije, demokratske procedure, slobodni izbori i slobodni mediji su ubijani prethodnih sedam godina. Prolećni lažni izbori će biti dotucanje i konačna sahrana demokratije u Srbiji. Mi ne želimo da budemo saučesnik svemu tome, čak i ukoliko venac budu doneli i suze ronili naši prijatelji iz Evropske unije.“ – izjavio je Janko Veselinović.

„Svako će za svoje protivustavno delovanje morati da odgovara. Naša je odluka da te lažne izbore bojkotujemo, a da se svom snagom borimo za slobodne i poštene izbore i slobodne medije“ – završio je Janko Veselinović.

Danas onlineKOMENTARI

 1. Čokanjčićem ću te čokanjčićem ćeš me kaže:

  Sve je lažno, lažni izbori, lažna demokratija, sve, samo su snimci sa “protesta” u Beogradu pravi. Originalni iz Pariza. Ako je doček fudbalera neki protest. Ko je došao da nam govori o sahrani demokratije?

 2. zozon kaže:

  Koji je ovaj? Šta se on uopšte pita? Zašto poklanjati pažnju apsolutno nebitnim tipovima.

 3. Dragi Điki kaže:

  @zozon
  Nebitni likovi su NA VLASTI.
  Ko je Vulin da bude ministar vojske, ko je makaki martinović, Đuka bizon, Marjan Rističević Čita, Jutka, Bata keramičar i drugi klovnovi?

 4. Cent kaže:

  Jel ovaj sef Darku Antelju?

 5. Čokanjčićem ću te čokanjčićem ćeš me kaže:

  @Dragi Điki – Nisu došli ni Bizon, ni Čita ni Keramičar u Suboticu da pričaju o “sahrani demokratije”, nego ovaj gulanfer koji podmetanjem fotografija sa slavlja u Parizu kao protesta u Beogradu vređa inteligenciju svih građana Srbije. I tvoju, ako je imaš. Zašto onda skrećeš temu na to ko su “nebitni likovi na vlasti”? Hoćeš njega na vlasti, on, kao, nije “klovn”? Ne bi bio nebitan? Ne interesuje me ko će OTIĆI, interesuje me ko će DOĆI! Ovaj i slični njemu – ne daj Bože! Ajmo dalje, da vidimo ima li nekog pametnijeg. A što se tebe tiče, zar ne misliš da je bolesno 24 sata dnevno, u svim situacijama i što god i bilo ko da se pomene, biti opsednut čitama, jutkama, keramičarima, bizonima…ko o čemu baba o…heklanju!?

 6. Tomas Palics kaže:

  Gurajte priču o bojkotu,degenerici i arnautski hohstapleri iz lokalnog SNS sve više uviđaju da se konopac zateže,i da će stolicu gurati neko od njih ko nam je sve ispričao o njima i njihovim perverznim odnosima.

 7. yu kaže:

  NESLUŠAJTE IH IZAĐITE NA IZBORE. IMALISU VLAST I IZGUBILI. ZNAČI DA SU NESPOSOBNI. NAĐITE IM ZAMENU.

OSTAVITE KOMENTAR