Više od 5.000 ljudi posetilo 17. Summer3p festival

Sedamnaesti Summer3p festival, koji se održao od od 26. do 28. jula na atraktivnoj lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera, posetilo je  više od 5.000 ljudi, uprkos kiši koja je padala tokom dva od tri  festivalska dana!

Ovo je još jedan dokaz da Summer3p ima vernu publiku željnu kvalitetnih muzičkih i kulturnih sadržaja. Nova lokacija opravdala je sva očekivanja a festivalski prostor je zablistao novim sjajem.

Čuveni engleski producent, DJ i muzičar James Lavelle imao je odličan nastup 26. jula, a dan ranije u punoj sali bioskopa Abazija održana je u okviru 26. Festivala evropskog filma Palić projekcija dokumentarnog filma “The Man From The Mo’Wax” upravo o životu i radu Lavella.
Gostovanje eminentnog engleskog producenta, osnivača legendarnog projekta UNKLE, rezultat je saradnje Festivala evropskog filma Palić i Summer3pa.

U petak, 26. jula, nastupio je i iskusni DJ Davko opravdavši reputaciju jednog od najboljih DJ-eva u Mađarskoj.  Francuska zvezda DJ Matt Sassari napravio je fenomenalnu žurku u subotu, koju je pre njega na viši nivo podigao Nick Reverse.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR