“Vode Vojvodine” dostupno obveznicima naknade i u lokalnim samoupravama širom Vojvodine

U nameri da budu što dostupniji fizičkim licima, obveznicima naknade za odvodnjavanje na terenu, JVP „Vode Vojvodine“ započinje rad sa strankama u sledećim lokalnim samoupravama: Sremskoj Mitrovici, Staroj Pazovi, Subotici, Somboru, Vrbasu, Zrenjaninu, Kikindi, Vršcu i Pančevu.

U navedena mesta mogu doći i obveznici naknada iz okoline. Kako bi se zbog poštovanja epidemioloških mera izbegle gužve, a svi zainteresovani stigli na red, u navedene gradove ići će se i po nekoliko puta.

U neposrednom kontaktu sa obveznicima naknade zaposleni JVP „Vode Vojvodine“ odgovaraće na pitanja u vezi sa rešenjima, spornim zaduženjima, dugovanjima, parcelama za koje su zaduženi, upisu u katastar i slično, a dobiće i konkretna uputstva i informacije o žalbama i reprogramima. Na istom mestu moći će preuzeti i kopije rešenja.

Prvi grad gde će zaposleni JVP „Vode Vojvodine“ odgovarati na pitanja obveznika biće Sremska Mitrovica. U ponedeljak 10. maja, u periodu od 10 -14 časova rad sa strankama biće organizovan u zgradi vodoprivrede, Promenada 13, sala na trećem spratu. Već sutradan, u utorak 11. maja, obveznici mogu doći u zgradu opštine u Staroj Pazovi, Svetosavska 11, sala u prizemlju, takođe od 10-14 časova.

O terminima u ostalim mestima, obveznici će biti pravovremeno obavešteni. Podsećamo da obveznici osnovne informacije o naknadama mogu dobiti pozivanjem besplatnog broja 0800 21 21 21.


RTV



KOMENTARI

 1. dosta mi je svega kaže:

  Lopovi niste dobro došli.Mi želimo da dođemo kod Vas u Novi Sad ,i da Vas pitamo di su naši novci.Sram da Vas bude.Dićiće se uskoro kuka i motika.

 2. bac Vranje kaže:

  @ dosta mi je svega
  za to trebas otici u BG… vidis valjda na uplatnici da ne placas Novom Sadu nego Beogradu…

 3. Trovach kaže:

  Rukovodioci i zaposleni u JVP “Vode Vojvodine” bi trebali odgovoriti gradjanima na sta su utrosena ogromna (prisilno naplacena) sredstva za navodnjavanje i odvodnjavanje, dok ni jednu od te dve usluge nemaju oni kojima je namenjena i neophodna. Mnogi tu uslugu placaju iako im nije potrebna, a oni kojima je potrebna i koji su imali stetu, iako placaju tu uslugu, to nisu mogli nadoknaditi. Znaci, samo placamo drzavne parazite umesto da se stvarno nesto korisno uradi.

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 5 =