Vojvodini rođendanski poklon

Opipavanje  pulsa dva vojvođanska ligaša za dva meča polufinala Kupa Srbije počinje danas u Subotici (13.00). I Spartak i Vojvodina žele da 26. marta u prvi duel polufinala uđu sa tri boda osvojena u šampionatu i većom dozom samopouzdanja, a najavljuju napadački fudbal i potpunu ofanzivu. Domaćini se nadaju prvoj prolećnoj pobedi.

 

– Dobro se poznajemo, tradicionalno su naši mečevi neizvesni, a ne krijemo da trijumf protiv "lala" za nas ima uvek posebnu draž. Silno smo motivisani da Vojvodini čestitamo 100. rođendan i da ih ispratimo pognute glave iz Subotice. Imamo kompletan tim na raspolaganju, dobro raspoloženje posle dobre utakmice na Karaburmi i nadam se samo da će nas navijači podržati. Borićemo se do poslednjeg atoma snage – hrabro najavljuje golman Spartaka Branimir Aleksić.

 

Novosađani nemaju namere da čuvaju neke adute ta Kup.

 

– Nema ni govora o kalkulacijama – kategoričan je Branko Babić, trener Vojvodine. – Najvažniji je onaj meč koji je prvi na redu, a šta će biti kasnije, ima vremena. Takođe, stavljanje bilo kakvog tračka sumnje po tom pitanju, ne dolazi u obzir. Jer, želimo i igrački i rezultatski da utakmicu u Subotici odradimo na najbolji način. Napravili smo analizu, imamo sistem i znamo šta i kako bismo hteli da igramo u Subotici.

 

SPARTAK – VOJVODINA

 

STADION: Gradski. Sudija: Milenko Vukadinović (Beograd).

SPARTAK: Aleksić – Farkaš, Cicmil, Radović, Milošević – Kovačević – Mrkela, Trivunović, Torbica, Novaković – Nosković.

 

VOJVODINA: Jovanić – Živković, Đurić, Pekarić, Puškarić – Radoja, Poletanović, Milinković-Savić – Alivodić, Gaćinović, Veselinović.

Spartak-Vojvodina-1

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR