Vozač u centru Subotice srušio semafor, povređeno dete

Na raskrsnici u centru Subotice, kod Nove opštine, oko 16.40 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno dvoje starijih ljudi i jedan dečak.

U policiji potvrđuju za “Blic” da je na raskrsnici ulica Trg Lazara Nesića i Maksima Gorkog vozač putničkog vozila sišao sa kolovoza i udario u semafor, nakon čega je stub semafora udario u dete, pešaka.

– Dve osobe iz vozila i dete-pešak, prevezeni su vozilom hitne pomoći u Opštu bolnicu. Uviđaj je u toku – kažu u policiji.

Svedoci udesa kažu da se vozač “citroena” pred ulazak u raskrsnicu, iz za sada nepoznatih razloga, postepeno popeo na trotoar i udario direktno u semafor. U tom trenutku dete se nalazilo na prelazu.

Nakon udara stuba dete je bilo svesno, ali u stanju šoka. Odmah mu je prišla prolaznica, smirivala ga i držala u svesnom stanju, a vrlo brzo stigla je i Hitna pomoc. Za sada nije poznat identitet deteta i stepen njegovih povreda.


BlicKOMENTARI

  1. laki kaže:

    Nesnosno visoka temperatura sigurno utiče na lošiju koncentraciju vozača… još ako je u poznijim godinama… Mozak da ti proključa u hladovini, a kamoli u autu.

  2. Mozda ako tako razmisljas pre ulaska u auto kaže:

    Laki,da li bi to trebalo da je opravdanje ?

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 4 =