Vozač „uhvaćen“ sa 4,21 promila alkohola

Prilikom kontrole saobraćaja u okolini Kanjiže, Saobraćajna policija Policijske stanice u tom potiskom gradiću, u subotu uveče zabeležila je nesvakidašnji slučaj. Naime, u naselju Orom zaustavili su vozača „jogo korala 55“ K.U. (54), sa područja Subotice, kod kojeg je prilikom provere alkoholisanosti aparat pokazao skoro neverovatna 4, 21 promila alkohola u krvi. Rezultat testiranja iznenadio je i iskusne saobraćajce i sve policajce na ovom području.

Vozač „juga“ K. U. odmah je isključen iz saobraćaja i određeno mu je zadžavanje u policiji do 12 sati kako bi se otreznio. Policija je sudiji za prekršaje podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka tako da vozaču, najverovatnije, sledi i visoka novčana kazna, ali i kazneni bodovi, što će ga, sigurno, koštati oduzimanja vozačke dozvole na izvestan period.

U Policijskoj upravi u Kikindi kažu da odavno nisu imali ovakav slučaj na svom području, da neko upravlja motornim vozilom u ovakvom stanju, odnosno sa ovako velikom količinom alkohola u organizmu.

Zbog toga će se ovaj slučaj kod Kanjiže, verovatno, drugo prepričavati.

 

Vecernje novostiKOMENTARI

 1. Kum Billy kaže:

  Ljudi moji pa ovo se postiže napornim radom i radom! Ajmo ljudino dogodine preko 5 pa u Ginisa!

 2. Miljan kaže:

  A krivična? Ovo je za zatvor.

 3. Choka kaže:

  Teško da se ovaj otreznio posle 12 sati.

 4. Indijanac kaže:

  Možda čovek nije ništa pio, samo je jeo one bombonjere sa višnjama i konjakom u sredini, a nije znao da konjak sadrži izvestan procenat alkohola.

 5. Marinko peić kaže:

  Ma takvog puno ime i prezime

 6. stormwatch kaže:

  Ja sam chuo da ako se pije kola celo veche mozhe da se dogura i 7,5 promila.

 7. Istina... kaže:

  Nista bez streljanja, kada vec nema Golog otoka i ostalih kazamata, samo to moze da zadovolji monstrume komunizma i globalizma.

 8. (ba)laban kaže:

  @Istina…

  Ti li si Marko?

  Imam jednog kolegu na poslu, kome, baš kao i @Istini…, nikad nije ništa i niko po volji, uvek i svačim je revoltiran i širi samo negativnu energiju. Isti @Istina…

OSTAVITE KOMENTAR